ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

SOME-seminaari 16.11.2016

Ilmoittaudu seminaariin

Osallistu ajankohtaiseen some-seminaariimme! Tule päivittämään tietosi, mitkä sosiaalisen median kanavat ovat suosittuja juuri nyt.

Sukellamme Somecon johdolla mm. yrityksien sisäiseen sosiaalisen mediaan ja saamme ammattilaiselta vinkkejä, miten sosiaalisen median keinoin voi tehostaaa yrityksen sisäistä viestintää ja sitouttaa työntekijöitä. K-ryhmän case #kaikkikoossa kertoo, miten yritys viestii vakuuttavasti ja tehokkaasti innostamalla työntekijänsä mukaan. Entä onko yrityksellänne jo oma blogi? Me kerromme miksi yritysbloggaamiseen kannattaa satsata ja miten bloggaaminen kannattaa organisoida.

Sosiaalisen median kanavat eivät ole vain omille henkilökohtaisille verkostoille jaettuja kivoja kuvia ja linkkejä. Sosiaalisella medialla on suuri merkitys yritysten viestinnässä, niin asiakkaille ja muille sidosryhmille kuin sisäisestikin. Sosiaalista mediaa viestintä- ja markkinointikanavana hyödynnettäessä on tärkeää pysyä somen hermolla ja tunnistaa omalle yritykselle sopivimmat ja parhaiten toimivat kanavat ja tavat toimia.

Ulkoisessa viestinnässä yritysblogit ovat tärkeä keino, jonka avulla yritykset voivat vahvistaa asiantuntijuuttaan ja kehittää rooliaan mielipidejohtajana. Sisäisessä kommunikaatiossa puolestaan yhteisöllisyyden rooli kasvaa myös jatkuvasti, ja sisäisen sosiaalisen median käyttö tukee yritysten sisäisen viestinnän kehittämistä interaktiivisempaan ja osallistavampaan suuntaan.

#kaikkikoossa on K-ryhmän työntekijälähettilyys-ohjelma, jonka tavoitteena on tuoda inspiroiva, asiakas huomioiva ja vastuullinen K-ryhmä näkyville sosiaalisessa mediassa. #kaikkikoossa-ryhmä koostuu noin paristakymmenestä K-ryhmäläisestä, jotka tuovat tätä näkemystä esiin omana persoonallaan, aktiivisesti ja innostavasti. Seminaarissa kuulemme mistä #kaikkikoossa-ryhmä sai alkunsa ja miten ryhmä toimii käytännössä.

Tähän seminaariin ovat tervetulleita mukaan kaikki, jotka haluavat ottaa sosiaalisen median haltuun ja saada uusia näkökulmia ja oivalluksia somen hyödyntämisessä yrityksen viestinnässä.


Seminaarin hinta

€ + alv 24%, yhteensä 0,00 €

Hinta sisältää koulutuksen ja iltapäiväkahvit.

ToimistoSissien syksyn koulutuskalenterista löydät myös some-webinaareja.
Tutustu sisältöihin ja ilmoittaudu samalla näihin:


Some-gurumme seminaarissa

Marko Suomi, Senior Consultant, Someco Oy, kouluttaa ja konsultoi yrityksiä ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa, niin julkisesti kuin yritysten sisälläkin. Markon erityisosaamista ovat Twitter, LinkedIn, sisäinen some, työntekijälähettilyys sekä blogisparraukset. Tutustu Marko Suomen blogiin Walk Among Digital.

Ohjelma ja aikataulu

klo 12.45 Tervetuloa seminaariin – seminaarin avaus

klo 13.00 Ajankohtaiskatsaus sosiaaliseen mediaan / Someco

  • Mitkä kanavat ovat suosittuja nyt?
  • Miten käytät uusia kanavia ja kanavien uusia ominaisuuksia luovasti ja tehokkaasti?

klo 14.20 Kahvitauko

klo 14.40 case: #kaikkikoossa, työntekijälähettilyys K-ryhmässä / Reeta Pölönen, Specialist, Learning solutions, Kesko

klo 15.00 Yritysbloggaaminen ja sisäinen sosiaalinen media pähkinänkuoressa

Miksi yritysbloggaaminen kannattaa?

  • Yrityksen näkyvyyden lisääminen pitkällä aikavälillä
  • Yrityksen sisäisen osaamisen esiintuominen kiinnostavalla tavalla
  • Parhaita käytäntöjä esimerkkien kautta

Milloin sisäinen sosiaalinen media on tehokkaampi kuin sähköposti?

  • Töiden ja ryhmien koordinointi sisäisen sosiaalisen median avulla tehostaa ja nopeuttaa viestintää
  • Matalan kynnyksen viestintä kehittää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja työhyvinvointia

klo 16.30 Seminaari päättyy


Paikka

PK- seutu. Paikka tarkennetaan lähempänä.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Somecon kanssa.