ToimistoSissit ToimistoSissit

Lahjalaatikossa

3 ToimistoSissiä suosittelee

ToimistoSissien suositukset ja kommentit

Voitte viitata ToimistoSissien sivuilta www.toimistosissit.fi löytyviin suosituksiin markkinointiviestinnässänne, mutta suosituksia ei voi julkaista nettisivuilla tai markkinointimateriaaleissanne ilman asianomaisten lupaa.

Referenssiä ToimistoSissien suosittelemana partnerina voitte lisäksi nostaa tehokkaasti esiin varaamalla yrityksellenne logopaikan ToimistoSissien suosittelemien kumppaneiden listalta etusivultamme.


01.06.2022
Mia Lento, Johdon assistentti, Matkavaraaja, Intrum Oy

Ollaan käytetty Lahjalaatikossa-ratkaisua keväällä 2021 koko henkilökunnan (yli 350 osallistujaa) virtuaalisessa kevätjuhlan yhteydessä. Jokaiselle osallistujalle toimitettiin kotiin laatikko: yhdessä perheenjäsenten ja/tai ystävien kanssa ohjelman aikana nautittavaksi tarkoitettu ”keväinen picnic”. Tuotteet oli helppo räätälöidä meidän budjettiin sopivaksi, oli suolaista ja makeaa, myös tavallisimmat erikoisruokavaliot oli mahdollista huomioida (laktoositon, gluteeniton, vegaani). Tuoreet oli kauniisti pakattu ja hyvän säilyvyysajan takia herkkuja pystyi syömään myöhemminkin, mikäli niitä siitä illasta jäi syömättä. Toimitus oli sovittu täsmätoimituksena muutamaa päivää ennen juhlaa jokaisen etukäteen ilmoittamaa osoitetta lähinnä olevaan Postin noutopisteeseen, Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja laatikon sisältö valikoimalla ja runsaudella yllätti kaikki osallistujat! Lämmin suositus Lahjalaatikossa-konseptille!


03.03.2022
Oona Kokkonen, Palvelupäällikkö, Toimistopalvelut, Eksote

Helppo tapa hankkia lahja, monipuolinen valikoima. Kiva lahja joka sopii niin miehelle kuin naiselle


09.04.2021
Outi Ketonen, Office Assistant, Napa Oy

Herkkulahja joululahjaksi henkilökunnalle. Heillä on valmiita ehdotuksia & voivat myös räätälöidä paketin asiakkaan toivoiden mukaan. Otimme osan heidän valikoimastaan ja osan hankimme muualta (viini & Iiitala tuikku) jotka lähetin heille ja he paketoivat niistä kivan kokonaisuuden. Yhteydenpito oli sujuvaa ja sain aikataulun, jonka puitteissa toimia. Jokainen paketti toimitettiin henkilön kotia lähimpänä olevaan noutopisteeseen (posti/matkahuolto). Saimme paketit aikaisemmin kuin oli luvattu eli sekin oli kiva yllätys. Heillä on myös etätyöpäivän piristys paketteja yms. eli palvelua voi käyttää ympäri vuoden.


 

ToimistoSissien yhteistyökumppani

ToimistoSissien yhteistyökumppani
Lahjalaatikossa

Lahjalaatikossa  Lahjalaatikossa

Lahjalaatikossa

Toimitamme maukkaat muistamiset toimistoille, kotioville tai minne ikinä haluatkin

Lahjalaatikossa.fi on täyden palvelun kotimainen lahjatalo yrityksille. Tarjoamme maukkaan tavan huomioida työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Suunnittelemamme valmiit lahjalaatikot on helppo valinta. Nämä vaihtuvat kausittain. Räätälöimme myös toiveidenne mukaan omia uniikkeja lahjalaatikoita valitsemistanne tuotteista. Panostamme tuotteissa kotimaisuuteen, lähituotteisiin ja vastuullisuuteen.

Olemme valinneet tuotteet herkkulahjoihin huolella, hyvä maku edellä. Kotimaisuus ovat meille tärkeitä — suosimme lähituottajia. Voit räätälöidä etäherkkupaketteja ja lahjakokonaisuuksia toiveidesi mukaan valitsemistasi tuotteista, tai valita huolella valmiiksi rakentamamme paketin. Lahjalaatikkoon on mahdollista lisätä myös teidän oma tuote tai tervehdys.

Toimitamme tuotteesi minne haluatkin, vaikka jokaisen työntekijän kotiovelle. Edullinen kuljetushinta riippuu määrästä ja toimituspaikoista, teemme sinulle mielellämme tarjouksen!

Katso valmiit paketit ja jätä meille tarjouspyyntöön tietoja millaista lahjaa haet, niin suunnitellaan yhdessä!


Lahjalaatikossa pelastaa pulasta!

Tutustu Lahjalaatikossa.fi-palveluun ja lahjaideoihin

Esittelyvideo ToimistoSisseille

Lahjalaatikossa-pieniesite 2023

Lahjalaatikon joulukuvasto 2023

Toimipiste: Vantaa

Toimialue: Koko Suomi, EU