ToimistoSissit ToimistoSissit

Storfinnhova Gård

3 ToimistoSissiä suosittelee

ToimistoSissien suositukset ja kommentit

Voitte viitata ToimistoSissien sivuilta www.toimistosissit.fi löytyviin suosituksiin markkinointiviestinnässänne, mutta suosituksia ei voi julkaista nettisivuilla tai markkinointimateriaaleissanne ilman asianomaisten lupaa.

Referenssiä ToimistoSissien suosittelemana partnerina voitte lisäksi nostaa tehokkaasti esiin varaamalla yrityksellenne logopaikan ToimistoSissien suosittelemien kumppaneiden listalta etusivultamme.


09.02.2023
Reet Kolkkanen, Johdon assistentti, EKE-Finance Oy

Storfinnhova Gård – ihana savusaunaelämys, joka ei taatusti jätä yhtäkään saunojaa kylmäksi! Järjestin työporukalle TYHY-päivän Storfinnhovassa. Matka Espoosta kesti noin 2 h. Kun päästiin perille, tarjottiin meille alkuun kevyt ruoka Naveta Ylisessä. Se on aika jännä paikka pikku yksityiskohtineen. Navetan tilat ovat ilmavat ja valoisat, sekä huokuvat historiaa. Navetan Ylinen sopii loistavasti kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Ruokailun jälkeen oli ohjelmassa Metsäkylän luontopolku ja pihapelejä. Ja sitten saunomaan! Hieno graniittilohkareista tehty maanalainen savusauna on sijoitettu niin, että sen läpi virtaa metsäpuro, joka muodostaa saunaan kaksi vesiallasta. Ylemmästä altaasta vesi putoaa pienenä vesiputouksena alempaan altaaseen, joka toimii ihanana vilvoittelupaikkana saunojille. Ylemmästä altaasta otetaan komean pituisella löylykauhalla kiukaalle heitettävä vesi. Löylyhuoneessa ei ole sähkövalaistusta ja tunnelmaa luodaan kynttilävaloilla. Ulkona metsäpuro muodostaa juuri sopivan kokoisen vilvoittelualtaan ja syys-talvi-kevätkautena sen vesi noin 3-4 asteista. Saunomisen jälkeen tarjottiin illallinen Metsänhovin Ritarisalissa, mikä tuo mieleen keskiaikaiset ritarisalit. Tapahtuma oli hieno kokonaisuus ja siihen päälle vielä todella mukava ja ystävällinen asiakaspalvelu ja erittäin maukas ruoka. Koko ohjelman kesto paikan päällä, ilman matkoja oli 8 tuntia.


31.05.2014
Ulla Mykkänen, tapahtumajärjestäjä, HEKO / Pv-klubi

Kävin tutustumassa Storfinnhova Gårdiin ja ihastuin.
Useita erityyppisiä kokous- ja majoitustiloja. Tilat sopivat myös erinomaisesti juhliin, suuriin päivällisiin tai rentoihin illanviettoihin ja luontoaktiviitteihin. Upein näkemäni savusauna johon mahtuu 28 saunojaa kerrallaan. Lämmitys vie 2-3 vrk joten äkkilähdöt ei onnistu. Kynttilöineen ja kylmäaltaineen todellinen nautiskelijan paikka, Ulkona lumoava puro solisee houkuttelevasti. Voit yöpyä modernissa majoituksessa, maalaistyyppisessä miljöössä tai korkealla tikapuiden päässä nököttävissä majoissa aina tilaisuuden ja maun mukaan.
Tila sijaitsee Kemiön saarella ja tilalla on myös lampi mutta se ei ole meren rannalla. Ainakin lounasruoka oli erittäin maistuvaa ja maalaistuvantyyppinen iso ruokatila sopii vaikka suurille rapujuhlille niinkuin myös muille suuremmille ryhmille.
Tekee mieleni uudestaan ryhmän kera.


11.11.2013
Kirsi Hellberg, Henkilöstösihteeri, Rouskis Oy

Kerrassaan ihana ja hieman erinlainen paikka. Sopii niin kokous- kuin pikkujoulupaikaksikin. Storfinnhova Gårdissa on myös "Metsäkylä", jossa on graniittinen, maanalainen savusauna. Erikoisuutena on savusauna läpi soljuva puro, joka muodostaa saunaan 2 vilvoitteluallasta sekä vesiputouksen. Tämä taianomainen ja lumoava savusauna ympäristöineen on ehdoton vetonaula. Majoituksessa on myös valinnanvaraa, erikoisuutena mm. 6 puumajaa, jotka ovat myös talviasuttavia. Hyvä ruoka. Myös ohjelma järjestyy mm. Keskiaikaiset ratsastus- ja hevostaidot, meikkailu ja jousiammunta jne. Suosittelen lämpimästi!


 

ToimistoSissien yhteistyökumppani

ToimistoSissien yhteistyökumppani
Storfinnhova Gård

 

Storfinnhova Gård

Yöpyminen, sauna, savusauna, aktiviteetteja, catering, ruokailua

Toimipiste: Kemiönsaari

Toimialue: Kemiönsaari


Myynnin yhteyshenkilö:
Mats Vilhelm Grönblom
+358400539238
mats@gronblom.com

www.storfinnhova.com    


ToimistoSissien kokemuksia