ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Seminaari: Työyhteisön haastavat vuorovaikutustilanteet 7.11.2017

Ilmoittaudu tapahtumaan

Onko sinulla työtoveri, jonka kanssa yhteistyö on vaikeaa? Tai kaipaatteko työyhteisöönne positiivista energiaa yhdessä tekemiseen ja työkaluja sujuvaan vuorovaikutukseen? Osaatko tuoda omat ajatuksesi esiin rakentavalla tavalla? Sujuuko palautteen anto ja sen vastaanottaminen työtovereiden kesken tai esimiehen kanssa?

Aina eivät kemiat toimi työyhteisön jäsenten välillä, mutta yhteistyötä on silti tehtävä. Vuorovaikutustaitojamme kehittämällä voimme oppia ymmärtämään toisen osapuolen näkemyksiä ja viestimään keskustelukumppanimme erilaisuuden huomioiden. Voimme paremmin välttää erilaisten vuorovaikutustyylien mukanaan tuomat väärinymmärrykset.

Tässä seminaarissa opettelemme kuuntelemaan keskustelukumppania ja havainnoimaan vastapuolen kehon kieltä ja tunneilmaisua sanallisen viestinnän ohella. Opettelemme yhteistyötä edistävää, kannustavaa kommunikointia, palautteen antoa ja sen vastaanottamista. Yhteistyö on helpompaa ja työn tuottavuus kasvaa, kun vuorovaikutus toimii ja ongelmatilanteet osataan käsitellä rakentavasti.

Näitä asioita kokoonnumme pohtimaan ja käsittelemään yhdessä Improvisaatioteatteri Stella Polariksestakin tuttujen RAKATAn valmentajien kanssa. Käymme läpi työyhteisössä esiin nousseita haastavia vuorovaikutustilanteita hauskasti ja opettavaisesti improvisaatioteatterin keinoin. Seminaari osallistaa sinut kuulijana. Caset poimimme elävästä työelämästä suoraan yleisöltä.

Ota kollegat, tiiminne ja esimieskin mukaan ja tulkaa yhdessä! Tämä seminaari tarjoaa teille virikkeitä ja vinkkejä vuorovaikutustilanteiden kehittämiseen ja samalla mukavan iltapäivän sisältäen naurua ja oppimista.

Muistakaa, että työntekijänne ovat työyhteisönne tärkein voimavara! Aika ajoin on hyvä muistuttaa itseään siitä, että yhteen hiileen puhaltaminen on jokaisen etu ja vain yhteistyöllä saadaan asioita aikaan. Iloinen työyhteisö on viihtyisä ja aikaansaava!


Hinta

195.00 € + alv 24%

Ryhmähinta (min 5 hlöä) 150 € + alv 24%/hlö.
Ole yhteydessä Yhteystieto, jos haluat ilmoittaa ryhmän.

Hinta sisältää valmennuksen, salaattilounaan ja kahvit.


Kouluttajat

Rakata, rakentavien vuorovaikutustilanteiden ammattilaiset Elina Stirkkinen ja Micke Rejström.

Elina Stirkkinen on improvisaatioon ja kouluttamiseen erikoistunut näyttelijä. Yli 20 vuoden ajan Elina on tutkinut improvisaation ja rakentavan vuorovaikutuksen työkaluja mahdollisimman monenlaisten ryhmien kanssa: työyhteisöissä, oppilaitoksissa, näyttelijöiden, harrastajien, senioreiden, lasten ja nuorten kanssa.

Micke Rejström on improvisaatioon ja kouluttamiseen erikoistunut näyttelijä. Vuodesta -92 Micke on esiintynyt ja kouluttanut Improvisaatioeteatteri Stella Polariksen riveissä ja kokemusta yhteistyöstä löytyy lähes jokaisesta ammattikunnasta.

Rakatan pyrkimyksenä on saada ihmiset toimimaan työyhteisöissä yhdessä, jotta he voivat tuoda esiin kaiken osaamisensa kannustavassa ilmapiirissä. Työtilanteessahan tavoitteena on saada focus olennaiseen, eli käsillä olevaan työhön tai asiaan niin, ettei persoonat tai ”toimimattomat kemiat” pääse hankaloittamaan yhteistyötä. Rakentavassa vuorovaikutuksessa jokainen pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan. Rakatan koulutuksissa käsitellään työyhteisön törmäyksiä ja muita askarruttavia teemoja, jotka hankaloittavat sujuvaa yhteistyötä. Tutkimme myös miten saamme luotua hyväksyvän ja positiivisen ilmapiirin, jossa innostamme itseämme ja muita. Teemoja käsitellään helppojen harjoitteiden ja spontaanin keskustelun avulla turvallisessa ilmapiirissä kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Lue lisää Rakatasta

Ohjelma ja aikataulu

klo 11.30 Kokoontuminen Katajanokan terminaalissa ja siirtyminen laivaan

klo 11.45 Lounas

klo 12.30 Viking Linen laivakokousten esittely

klo 13.00 Koulutus

klo 16.00 Koulutuspäivä päättyy


Paikka

Viking Line Mariella

Laiva on maissa koko tilaisuuden ajan.

Koulutuspäivä aloitetaan yhteisellä lounaalla, jonka jälkeen kuulemme millaisia yritystilaisuuksia Viking Linen laivoilla voi järjestää. Ilmoitathan ilmoittautuessasi Muuta huomioitavaa -kentässä, jos tulet vasta suoraan koulutukseen klo 13. Saat ohjeet saapumiseen erikseen.

Mariella Viking Line

ToimistoSissien tilaisuuksien yhteydessä testataan ja arvioidaan erilaisia tapahtumatiloja ja -palveluita. ToimistoSissien jäsenistön suosittelemia kokouspaikkoja löydät SissiSuosikkien listalta


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Viking Linen kanssa.