ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

SOME-webinaari: Hakukoneoptimoinnin perusteet 8.9.2017

Ilmoittaudu webinaariin 8.9.

ToimistoSissit järjestää some-webinaarisarjan, jonka ensimmäisessä osassa sukelletaan hakukoneoptimoinnin kinkkiseen maailmaan. Tämä webinaari tarjoaa sinulle vinkkejä, miten parannat verkkosivunne näkyvyyttä hakukoneissa.

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksenne hakukoneista? Tiesitkö, että viimeisen päälle viilatut, visuaalisesti tyylikkäät kotisivut eivät tuota tulosta, jos ne eivät löydy hakukoneista aiheeseen liittyvillä hakusanoilla? Hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä, mutta se vaatii tietämystä oikeaoppisesta sisällönmuokkauksesta. Me kerromme sinulle, kuinka sen teet.

Koulutus on suunnattu assistenteille ja kaikille muille, joiden toimen kuvaan kuuluu verkkosivujen päivittäminen.


Hinta

75.00 € + alv 24%

Hinta sisältää webinaarin ja koulutusaineiston.

Osallistu 3 webinaarin sarjaan!

Hinta webinaarisarjasta:
150 € + alv 24 %
SissiPassilla 120 € + alv 24 %

Ilmoittaudu webinaarisarjaan

Kouluttaja

Anu Laitila toimii Grapevinessa koulutuspäällikkönä ja digitaalisen median asiantuntijana. Anu on digitaalisen markkinoinnin ja median ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin Suomessa kuin ulkomailla mediatoimistoista mediataloihin. Anun intohimoja ovat mm. sosiaalinen media, urheilu ja tapahtumat. Koulutukseltaan Anu on mediatekniikan insinööri.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 9.00-10.00 Hakukoneoptimoinnin perusteet

  • Mitä tarkoitetaan hakukoneoptimoinnilla?
  • Sivuston sijoitukseen vaikuttavia tekijöitä
  • Avainsanat verkkosivuilla
  • Google Keyword planner ja Google Trend hakukoneoptimoinnin tukena
  • Case esimerkkejä
  • Kysymykset ja vastaukset

Koulutus toteutetaan webinaarina

Verkkoseminaari eli webinaari on verkossa järjestettävä virtuaalinen koulutus, joka ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Webinaarin kuullaksesi tulee laitteessasi olla kaiutin tai kuulokkeet. Pari päivää ennen koulutusta saat liittymislinkin sekä tarkemman ohjeistuksen.

Webinaarissa on 45 minuutin asiantuntijaosuus, jossa kouluttaja käy läpi powerpoint esityksen. Viimeinen vartti on varattuna kysymyksille, joita voi lähettää chatin kautta. Webinaarin voi katsoa tallenteena myös tilaisuuden jälkeen. Osallistuja saa käyttöönsä koulutusaineiston pdf-muodossa.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Grapevinen kanssa.