ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

SOME-webinaari: Menestynyt somekampanja 15.9.2017

Ilmoittaudu webinaariin 15.9.

ToimistoSissit järjestää some-webinaarisarjan, jonka toisessa osassa pureudumme menestyneen somekampanjan saloihin. Mitä pitää tietää, ettei mokaa? Millä kampanjan saa lentoon?

Hyvä some-sisältö aktivoi, osallistaa ja saa ihmiset viettämään aikaa brändinne parissa. Tästä koulutuksesta saat case esimerkkien kautta ideoita mm. somearvontojen ja kampanjoiden tekemiseen. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä oikeaoppisen aikajana-arvonnan, tiedät mistä toimiva sisältö koostuu ja miten monikanavainen some-kampanja rakentuu.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka tuotavat sisältöjä verkkoon, hallinnoivat some-kanavia tai vastaavat markkinoinnista.


Hinta

75.00 € + alv 24%

Hinta sisältää webinaarin ja koulutusaineiston.

Osallistu 3 webinaarin sarjaan!

Hinta webinaarisarjasta:
150 € + alv 24 %
SissiPassilla 120 € + alv 24 %

Ilmoittaudu webinaarisarjaan

Kouluttaja

Anu Laitila toimii Grapevinessa koulutuspäällikkönä ja digitaalisen median asiantuntijana. Anu on digitaalisen markkinoinnin ja median ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin Suomessa kuin ulkomailla mediatoimistoista mediataloihin. Anun intohimoja ovat mm. sosiaalinen media, urheilu ja tapahtumat. Koulutukseltaan Anu on mediatekniikan insinööri.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 9.00-10.00 Menestynyt somekampanja

  • Kampanjan suunnittelu – mitä pitää huomioida suunnitteluvaiheessa?
  • Miten mittaat onnistumista – Kampanjan tavoitteet ja mittarit
  • Aikajana-arvonnat Facebookissa
  • Reaktiopostaukset
  • Case esimerkkejä: Hakukoneystävällinen some-kampanja, kuvakilpailut somessa, uuden tuotteen lanseeraus somessa
  • Kysymykset ja vastaukset

Koulutus toteutetaan webinaarina

Verkkoseminaari eli webinaari on verkossa järjestettävä virtuaalinen koulutus, joka ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Webinaarin kuullaksesi tulee laitteessasi olla kaiutin tai kuulokkeet. Pari päivää ennen koulutusta saat liittymislinkin sekä tarkemman ohjeistuksen.

Webinaarissa on 45 minuutin asiantuntijaosuus, jossa kouluttaja käy läpi powerpoint esityksen. Viimeinen vartti on varattuna kysymyksille, joita voi lähettää chatin kautta. Webinaarin voi katsoa tallenteena myös tilaisuuden jälkeen. Osallistuja saa käyttöönsä koulutusaineiston pdf-muodossa.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Grapevinen kanssa.