ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

SOME-webinaari: Tapahtumamarkkinointi somessa 22.9.2017

Ilmoittaudu webinaariin 22.9.

Järjestätkö tapahtumia? Onko some-työkalut hallussa? Kaipaatko uusia ideoita ja vinkkejä miten muut ovat onnistuneet lisäämään tapahtumansa kiinnostavuutta somella?

ToimistoSissit järjestää some-webinaarisarjan, jonka kolmannessa osassa opastetaan miten saat tapahtumiinne nostetta somen avulla. Jos tapahtumanne kävijät löytyvät somesta, hyvällä some-viestinnällä tavoitat yleisösi tehokkaasti. Vetävällä ennakkomarkkinoilla somessa saat kohderyhmän haltuun jo ennen tapahtumaa.

Tästä koulutuksesta saat tiedot ja taidot tapahtuman tehokkaaseen markkinointiin somessa ja vinkkejä miten tapahtumasi saa mahdollisimman hyvän kattavuuden ja pitkän elinkaaren kohderyhmänsä keskuudessa. Opit, miten hyödynnät eri työkaluja. Opastamme myös millaista sisältöä tapahtuman aikana kannattaa tuottaa eri somekanaviin.

Webinaarimme sopii kaikille, joiden työhön kuuluu tapahtumien järjestäminen.


Hinta

75.00 € + alv 24%

Hinta sisältää webinaarin ja koulutusaineiston.

Osallistu 3 webinaarin sarjaan!

Hinta webinaarisarjasta:
150 € + alv 24 %
SissiPassilla 120 € + alv 24 %

Ilmoittaudu webinaarisarjaan

Kouluttaja

Anu Laitila toimii Grapevinessa koulutuspäällikkönä ja digitaalisen median asiantuntijana. Anu on digitaalisen markkinoinnin ja median ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin Suomessa kuin ulkomailla mediatoimistoista mediataloihin. Anun intohimoja ovat mm. sosiaalinen media, urheilu ja tapahtumat. Koulutukseltaan Anu on mediatekniikan insinööri.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 9.00-10.00 Tapahtumamarkkinointi somessa

  • Tapahtuman ennakkomarkkinointi
  • Avainsanan valitseminen
  • Sisällöntuotanto tapahtuman aikana
  • Kumppaneiden huomioiminen markkinoinnissa
  • Tapahtumamarkkinoijan työkalut
  • Case esimerkkejä
  • Kysymykset ja vastaukset

Koulutus toteutetaan webinaarina

Verkkoseminaari eli webinaari on verkossa järjestettävä virtuaalinen koulutus, joka ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Webinaarin kuullaksesi tulee laitteessasi olla kaiutin tai kuulokkeet. Pari päivää ennen koulutusta saat liittymislinkin sekä tarkemman ohjeistuksen.

Webinaarissa on 45 minuutin asiantuntijaosuus, jossa kouluttaja käy läpi powerpoint esityksen. Viimeinen vartti on varattuna kysymyksille, joita voi lähettää chatin kautta. Webinaarin voi katsoa tallenteena myös tilaisuuden jälkeen. Osallistuja saa käyttöönsä koulutusaineiston pdf-muodossa.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Grapevinen kanssa.