ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Assistenttien aamu: Assistentti on työyhteisön ydinpelaaja! Case Basewaren matkahallinto 9.3.2018

Ilmoittaudu

Assistenttien aamu -seminaareissa vaihdamme työkokemuksen mukanaan tuomaa viisautta kollegoiden kesken. Tämän tilaisuute alustajana on Lena Björkman, Baswaren johdon assistentti. Lenan on työskennellyt Baswarella 2 vuotta tehtävänään avustaa Baswaren toimitusjohtajaa ja talousjohtajaa kaikissa heidän käytännön asioissaan.

Lena on hyvä esimerkki siitä, miten assistentti voi omalla osaamisellaan ja oivalluksillaan kehittää merkittävästi yrityksen toimintaa: Lena laittoi uusiksi Baswaren matkahallinnon järjestelmän ja sai aikaan mittavat säästöt.

Lena kertoo: ”Tein omasta aloitteestani ja itsenäisesti selvitystyötä, miten yrityksessämme matkustetaan ja mihin rahat oikeasti menevät. Tutkin, onko yrityksemme työmatkustusasiat järjestetty kustannustehokkaasti. Löysin aika pian epäjohdonmukaisia ja vanhentuneita tapoja, jotka oikomalla saatiin yli 200 000€ säästöt aikaiseksi vuoden 2017 aikana. Projektin onnistumisessa yhdistyi moni asia; matkahallinnon palveluiden toimittaja oli aktiivisesti mukana alusta asti, esimiehen rohkeus luottaa minuun ja lopuksi ammattitaitoni, kokemukseni ja motivaationi etsiä toimivimmat ratkaisut yrityksen parhaaksi.”

Tässä tilaisuudessa keskustelemme myös siitä, mitkä ovat sihteerien ja assistenttien mahdollisuudet tuoda esiin osaamistaan ja vaikuttaa työpaikallaan. Assistentti näkee monet asiat läheltä ja käytännön kautta. Hänellä on myös näkemystä mikä toimii, mikä ei, mutta harvemmin mahdollisuus tulla kuulluksi, vaikka ideoitakin olisi. Assistenttina olet työyhteisönne ydinpelaaja – tuo ideasi ja osaamisesi rohkeasti esiin!


Hinta

50.00 € + alv 24%

Hinta sisältää seminaariohjelman ja aamukahvit.


Ohjelma ja aikataulu

klo 8.00 Tervetuloa tilaisuuteen

 • aamukahvit
 • Finlandia-talo esittäytyy

klo 8.20 Case: Baswaren matkahallinnon uudistusprojekti ja miten matka-asiat hoidetaan nyt kustannustehokkaasti

 • Lenan rooli ja tehtävät matkahallinnossa, firman matkustussäännöt ja yhteistyökumppanit
 • Baswaren matkahallinto nyt:
  Nykyinen toimintamalli
  Miksi se on tehokkaampi?
  Mistä syntyi säästöjä?
 • Keskustelua matkahallinnon järjestämisestä ja toimintamalleista osallistujien työpaikoilla
 • Keskustelua assistentin roolista työyhteisöstä ja mahdollisuuksista tuoda osaamistaan esille

klo 10.00 Tilaisuus päättyy


Paikka

Finlandia-talo, Mannerheimintie 13e, Helsinki.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Finlandia-talon kanssa.