ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Assistentti vaikuttajana: ympäristövastuullinen kokoustaminen 11.6.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan

Annariina Kukkonen on päässyt ulkoministeriön assistentin tehtävissä vaikuttamaan kansainvälisen uransa varrella niin Suomessa, EU:ssa kuin maailmalla Washingtonia ja New Yorkia myöten. Annariina tulee nyt kertomaan ToimistoSisseille mielenkiintoisesta kansainvälisestä työstään sekä päivänpolttavasta aiheesta, ympäristövastuullisesta kokoustamisesta.

Nykyisessä tehtävässään, siirryttyään Arktisen neuvoston puheenjohtajuustiimiin, Annariina loi alkajaisiksi yhdessä WWF Suomen asiantuntijoiden kanssa ympäristövastuullisten kokousten järjestämisen konseptin. Konsepti on ollut ulkoministeriössä käytössä kahden vuoden ajan ja se on saanut kovasti kiitosta niin vierailta kuin kokousjärjestäjiltä ja catering-palveluntarjoajiltakin. Konsepti on nyt levinnyt kansainvälisesti muihin organisaatioihin ja se on otettu myös Suomen EU-puheenjohtajuuskauden kokousjärjestelyjen perustaksi. Lue lisää >>

Tässä tilaisuudessa keskustelemme ja vaihdamme kokemuksia siitä, miten ympäristövastuuasiat vaikuttavat valintoihimme vai vaikuttavatko ollenkaan? Miten tämä arvo toteutuu tällä hetkellä ja mitä palveluntarjoajilta odotetaan? Annariina opastaa, miten sinä voit tilaajana vaikuttaa, kun valitset palveluita ja tiloja tapahtumiinne, että yrityksenne tapahtumat tukevat kestävää kehitystä ja tulevat järjestetyiksi ympäristöä säästäen. Tilaisuuksien järjestäminen ympäristövastuullisesti vaatii vanhojen toimintamallien uudelleen tarkastelua. Assistenttina sinäkin voit ottaa vastuuta ja vaikuttaa tässä tärkeässä asiassa! Myös palveluntarjoajat ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja kuulemaan asiakkaan näkökulmaa.


Puhuja

Annariina Kukkonen työskentelee Arktisen neuvoston puheenjohtajuustiimissä konferenssivastaavana. Tehtäviin kuuluvat kaikkien Suomessa järjestettävien UM-kokousten järjestäminen, ml. Arktisten maiden ulkoministerikokous Rovaniemellä toukokuussa. Tämän puheenjohtajuuskauden päätyttyä elokuun alusta hän siirtyy Berliinin suurlähetystöön hallintovastaavaksi.

Annariina on työskennellyt ulkoministeriössä 20 vuotta mm. ulkomaankauppaministerin kansliassa, Suomen YK:n edustustossa New Yorkissa, Washingtonin suurlähetystön edustuston päällikön sijaisen sekä poliittisen osaston assistenttina, Suomen Valtioneuvoston kanslian EU-puheenjohtajuussihteeristön päällikön assistenttina ja ulkoministeriön protokollapalveluissa.

Ohjelma

klo 13.45 Tilaisuus alkaa, tervetuliaissanat ja iltapäiväkahvit

klo 14.00 Assistentti vaikuttajana: ympäristövastuullinen kokoustaminen

  • Taustaa: Annariinan kansainvälinen ura assistenttina/ Annariina Kukkonen, UM:n arktisen tiimin konferenssivastaava
  • Ympäristövastuullinen kokoustaminen/ Annariina Kukkonen
  • Case: Miten ympäristövastuullisuus hoidetaan Lapland Hotels Bulevardissa/ keittiöpäällikkö Mika Heiskanen
  • keskustelua

klo 16.00 virallinen ohjelmaosuus päättyy. Halukkailla on mahdollisuus jäädä tammikuussa avatun uuden Lapland Hotels Bulevardin tilojen esittelykierrokselle.


Paikka

Lapland Hotels Bulevardi, Bulevardi 28, Helsinki.


Hinta

20.00 € + alv 24%

Hinta sisältää ohjelman ja iltapäiväkahvit.

Annariina Kukkonen ja Liisa Roweder

Konferenssivastaava Annariina Kukkonen (vasemmalla) iloitsee yhdessä WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohwederin kanssa yhteistyöllä syntyneen ympäristövastuullisen kokoustamisen oppaan julkistamista. Kuva: Laura Eloranta (lähde)

Lapland Hotels Bulevardi Rikastamo Lapland Hotels Bulevardi ruoka
Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä ToimistoSissien verkoston partnerin Lapland Hotelsin kanssa