ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Piristä päivääsi Sissien taukoliikuntahetkillä!

Ilmoittaudu 14.1. tauko - LIVE

Älä anna kaamoksen viedä mukanaan! Pumppaa itseesi energiaa ToimistoSissien liikunnallisista taukohetkistä!

Muuttunut arki, etätyöt ja kollegayhteisön kaipuu kuormittavat niin henkisesti kuin fyysisestikin. ToimistoSissit tuovat iloa ja piristystä työviikkoosi järjestämällä yhteisöllisiä taukohetkiä, joissa kroppasi vetristyy ja samalla pääset kuulemaan mitä kuuluu Sissi-kollegoiden ja ToimistoSissien partnereitten arkeen. Taukohetkiemme liikunnalliset osiot meille vetää livenä ohjattuna Prehealthin pirteät ammattiliikuttajat, Hanna ja Jessica.

SISSIT TAUOLLA - LIVE

tarjoaa taukohetken työpäivän lomaan, joka pitää sisällään mm. ohjatun taukojumpan sekä Sissi-kollegan haastattelun. Osallistuaksesi et tarvitse muuta kuin nettiyhteyksillä varustetun laitteen, jolla voit liittyä mukaan tilaisuuteen.

Ohjelmassa 14.1. klo 13.30-14.15

  • Sissit tauolla - mitä luvassa?
  • taukojumppa/ Prehealth
  • osallistujien esittäytymiset, keitä mukana ja mistä päin, keskustelu pienryhmissä
  • Sissi-kollega esittäytyy Kirsi Kurki, johdon assistentti, DNA Oyj: fiiliksiä työarjesta, miten ja missä työskentelee, oman arjen voimalähteet, miten omalla työpaikalla tuetaan jaksamista.

Katso alta tallenteet aiemmista Sissi tauolla - LIVE jaksoista. Videoilta saat itsellesi tehokkaan Prehealthin toteuttaman taukoliikuntahetken ja kuulet, mitä kollegoille kuuluu etätyöpisteillään ja miten Sissien työpaikoilla tuetaan henkilöstön yhteisöllisyyttä ja pidetään huolta työntekijöiden jaksamisesta.

jaksossa haastattelussa Teresa Laaksola, johdon assistentti Digialta.

Jaksossa haastattelussa Sini Aarnio-Kurki, johdon assistentti, Liikenneturvasta.

jaksossa haastattelussa Hilkka Aejmelaeus, johdon assistentti, VTV - Valtiontalouden tarkastusvirastosta.

SISSIT SYKKEESSÄ - LIVE

tarjoaa puolen tunnin sykkeenkohotusjumpan työpäivän päätteeksi. Lähetys kuvataan ToimistoSissien partnereiden tiloissa eli samalla tutustut Sissi-kollegoiden suosittelemien palveluntarjoajien palveluihin ja kuulet mitä tapahtumakumppaneilla on tarjolla nyt. Osallistuaksesi tarvitset nettiyhteyksillä varustetun laitteen, joustavan jumppa-asun, maton ja vesipullon sekä hieman lattiatilaa.

Toteutus siirtyy alkuvuoteen, kun kokoontuminen on taas mahdollista

Klo 16.30 Tervetuloa Biitsi Pasilaan!

  • Jutustelua ja osallistujien esittäytymiset virvokkeiden äärellä
  • Vaatteiden vaihto

Klo 16.50 Lähetys verkossa alkaa

  • Tervetuloa mukaan etäjumppaajat

Klo 17.00 Biitsin esittely

Klo 17.15-17.45 Sykkeenkohotusjumppa/Prehealth

Klo 17.45 Tilakierros Biitsillä halukkaille

Tämän jumppakerran järjestämme hybridinä olettaen, että tammikuussa pääsemme jo pienellä ryhmällä kokoontumaan eli voit valita haluatko tulla paikan päälle vai osallistua verkossa. Jumppapaikaksi olemme valinneet ToimistoSissien partnerin Biitsin tilat Pasilan Triplassa. Mahtava tilaisuus sinulle päästä jumppaamaan lämmin hiekka varpaiden välissä. Hiekka tuo myös mukavasti haastetta tasapainolle ja lisää tehoa jumpalle. Biitsillä pystymme pitämään hyvät turvavälit. Lisäksi tilassa on erittäin tehokas ilmanvaihto ja korkeana tilana paljon vaihtuvaa ilmaa. Sijainti on keskeinen, helppo tulla.

Biitsi Pasila

Voit jo nostaa kuntoa valmiiksi ja treenata Sissien sykejumpan 3.12. tallenteelta.
30 min. Hikitakuu!


Miten pääset mukaan?

Ilmoittaudu sivun yläreunasta haluamaasi tilaisuuteen. Tilaisuudet ovat maksuttomia ToimistoSissien jäsenille. Osallistua voit omalta työpisteeltäsi tai kotoasi. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen.

Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot


ToimistoSissejä liikuttaa

Hanna Hallikainen Prehealth

Hanna Hallikainen

  • Liikunnanohjaaja (AMK)
  • Personal trainer
  • Pilatesohjaaja
Jessica Reiman Prehealth

Jessica Reiman

  • Fysioterapeutti (AMK)
  • Auktorisoitu Personal Trainer
  • Ravintovalmentaja
  • Henkinen valmentaja
  • Personal trainer kouluttaja

Tilaisuudet toteutetaan yhteistyössä Prehealthin kanssa.

Tutustu Prehealthin #etäenergia -virtuaalisiin liikuntapalveluihin ja suunnittele liikunnalliset hetket omalle työpaikallenne.