ToimistoSissit ToimistoSissit

Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot tilaisuuksissa

Tilaisuuteen ilmoittautuminen

ToimistoSissien järjestämät koulutustilaisuudet ovat avoimia kaikille. Koulutuksiimme osallistuminen ei edellytä ToimistoSissien verkostoon rekisteröitymistä. ToimistoSissien virkistyksellisiin tapahtumiin voivat osallistua vain ToimistoSissien jäsenet. Partnereittemme sponsoroimat tutustumistilaisuudet ovat suunnattuja työsuhteessa oleville jäsenillemme. Työnhaussa olevat jäsenemme ovat tervetulleita järjestämiimme koulutuksiin, vapaisiin kokoontumisiin sekä kaikille uusista uramahdollisuuksista kiinnostuneille suunnattuun SissiRekry-ryhmän toimintaan.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan internetsivujen kautta tilaisuuskohtaisen ilmoittautumislomakkeen täyttämällä. Muista painaa lopuksi Hyväksy-painiketta, jotta tietosi välittyvät osallistujarekisteriin. Ilmoittautumisesta tulee aina vahvistusviesti sähköpostitse, kun ilmoittautuminen on rekisteröity. Jos et saa vahvistusviestiä heti ilmoittauduttuasi, ole yhteydessä tilaisuuden järjestäjään, yhteystieto. Ilmoittautuminen on sitova. Katso tarkemmin peruutusehdot alta.


Laskutus

Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen. Laskua maksettaessa on käytettävä viitenumeroa. Laskujen maksuaika on 14 päivää netto. Yleisistä maksuehdoista poiketen maksuaika voi olla myös tätä lyhyempi, jos tilaisuuteen on ilmoittauduttu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Viivästyskorko erääntyneelle maksulle on 11,5 %. Maksumuistutuksesta peritään 5,00 € + alv 24%. Maksu tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin lasku siirtyy perintään.


Peruutusehdot

Mikäli osallistuja haluaa perua ilmoittautumisen tilaisuuteen, on peruutuksesta ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen yhteystieto.

Tilaisuuden peruminen viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden ajankohtaa: Jos tilaisuus on jo laskutettu, veloitetaan peruutuksesta toimistokuluina 50 € + alv 24 %.

Tilaisuuden peruminen myöhemmin kuin 14 vrk ennen tilaisuuden ajankohtaa: Mukaan ilmoittautunut on velvollinen maksamaan tilaisuuden osallistumismaksun. Oman paikan voi tässä tapauksessa antaa toiselle henkilölle yrityksessä, kunhan tästä ilmoitetaan tilaisuuden järjestäjälle ennakkoon.


Toimintaperiaatteet ja vastuut

ToimistoSissit Oy vastaa tilaisuuksien tuottamisesta. Koulutustilaisuudet toteutetaan yhteistyössä kouluttajien tai koulutuspalveluita tuottavien yritysten tai ohjelmayhteistyökumppanien kanssa. Kouluttaja tai kouluttajayhteistyökumppani vastaa viime kädessä koulutuksen sisällöstä ja materiaaleista. Tilaisuuden tuottaja, ToimistoSissit Oy, ei ole vastuussa tilaisuuden peruuntumisesta tuottajasta riippumattomista syistä.

ToimintaSissit Oy ei ole vakuuttanut tilaisuuksiin osallistujia. Tilaisuuksiin osallistuvat vastaavat itse työ- ja vapaa-ajan vakuutussuojastaan tilaisuuksiin osallistuessaan.


Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään

Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vain vähän osallistujia, tilaisuus saatetaan joutua tilaisuuden tuottajan toimesta peruuttamaan tai sen ajankohtaa voidaan joutua muuttamaan. Myös muutokset tilaisuuden pitopaikassa ovat mahdollisia. Tilaisuuteen ilmoittautuneita informoidaan muutoksista sähköpostitse. Jos tilaisuus joudutaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi peruuttamaan, tilaisuuteen ilmoittautuneille varataan paikka myöhempänä ajankohtana pidettävään koulutustilaisuuteen tai vaihtoehtoisesti maksetut osallistumismaksut palautetaan maksajalle.


Valokuvaus tilaisuuksissa

ToimistoSissien tilaisuuksissa saatetaan ottaa valokuvia osallistujista. ToimistoSissit Oy pidättää oikeudet näiden kuvien käyttöön sellaisenaan tai muokattuna yrityksen internetsivuilla, tilaisuuksien yhteydessä sekä markkinoinnissa. Osallistujien suostumus valokuvaamiseen varmistetaan kuvaustilanteessa. Tilaisuuteen osallistuva voi halutessaan kieltää ToimistoSissit Oy:n edustajaa ottamasta valokuvia itsestään.