ToimistoSissit ToimistoSissit

10-vuotisjuhlaseminaari: Assistenttityön upea tulevaisuus! 24.1.2020

Muutos on mahdollisuus. Työelämä muuttuu ja se avaa myös uusia, upeita mahdollisuuksia assistenttien työlle!

Media maalailee uhkakuvia roboteista ja tekoälystä, jotka vievät assistenttityöt, mutta totuus on toinen. Toimiston tukityön tarve ei lopu, mutta teknologian kehittyminen muuttaa työtä ja vaatii erilaisia työelämätaitoja.

Mitä kertovat tutkimukset tulevaisuuden työelämän trendeistä? Mitkä taidot ja millainen osaaminen mahdollistavat toimiston tukityötehtävissä menestymisen muuttuvassa työympäristössä? Millaista osaamista sinun kannattaisi vahvistaa ollaksesi kovaa valuuttaa myös tulevaisuuden työmarkkinoilla? Miten pysyt mukana ja tuet myös työyhteisöänne työelämän muutoksessa? Mm. näitä kysymyksiä pohdimme Assistenttityön upea tulevaisuus -seminaarissa.

Iloa ja valoa tulevaisuuteen! Muista, asenne tekee menestyjän!


Ohjelma ja aikataulu

Klo 12.30 Tilaisuuden avaus

Klo 12.40 Liiketoiminnan tukipalvelutyön tulevaisuus/ Eija Kärnä, johtamisen lehtori, Haaga-Helia

Klo 13.25 Työelämän trendit assistenttirekryissä / Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Barona

Klo 13.45 tauko ja kahvit

Klo 14.10 Paneelikeskustelu: Muutos arjessa

Klo 15.00 Muutoskyvykkyys työelämän valttikorttina/ Minna Valonen, Timanttia Consulting

Klo 15.30 Röyhkeyskoulu / Jenni Janakka, Asennemuija

Klo 16.00-18.00 verkostoitumista ja partneriständit, joissa voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan


Paikka

Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, Helsinki.


Hinta

130 € + alv 24 % ToimistoSissien jäsenet

150 € + alv 24 % muut

Hinta sisältää seminaariohjelman ja iltapäiväkahvit.

Ilmoittaudu seminaariin

Tämä seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan! ToimistoSissien jäsenillä juhlapäivä jatkuu hemmotteluloungessa ja partneristandeillä etkoilun ja verkostoitumisen merkeissä ja huipentuu illan juhlagaalaan. Nauti elämyksellisestä juhlaillasta kollegoiden kanssa. Katso illan ohjelma ja osta itsellesi lippu, joka kattaa koko juhlatapahtuman ohjelman.

Etkö vielä ole ToimistoSissien verkoston jäsen? Lue lisää toimistotyön ammattilaisten työssä kehittymistä edistävästä yhteisöstä.

Seuraa Facebookista tapahtumaa. Sieltä saat takennettua tietoa seminaarista ja juhlatapahtumastamme.


Mistä seminaarissa puhutaan?

Eija Kärnä

Eija Kärnä
johtamisen lehtori
Haaga-Helia

Liiketoiminnan tukipalvelutyön tulevaisuus

Miten tukipalvelutyön asiantuntijoiden ja assistenttien tulisi kehittää osaamistaan ja kouluttautua vastatakseen tulevaisuuden työelämän tarpeisiin? Haaga-Helialla toteutettiin juuri laaja tutkimus, jolla selvitettiin työelämän muutosta ja ennakoitiin tulevaisuuden työelämän osaamistarpeita. Eija Kärnä kertoo meille, miltä tukipalvelutyön tulevaisuus näyttää ja mitä erityisosaamista tulevaisuuden tekijöiltä odotetaan. Assistenttityö ei katoa, vaan muuttuu, mutta miten? Mihin osaamisiin kannattaisi panostaa?


Työelämän trendit assistenttirekryissä

Baronan toimitusjohtajalta kuulemme työelämän trendeistä, miten työelämä on muuttunut ja miten muutos ilmenee assistenttien ja muiden toimiston tukityötehtävissä toimivien työssä. Muutos näkyy ammattinimikkeissä ja työnkuvissa. Osa tehtävistä säilyy edelleen, osa on häviämässä. Millaista osaamista rekryissä haetaan ja arvostetaan? Millä erottuu ja on kiinnostava työnhakija tulevaisuuden työmarkkinoilla?


Muutoskyvykkyys työelämän valttikorttina

Muutosammattilainen, Minna Valonen, kertoo meille siitä, miksi muutos on vaikeaa, miten muutos toteutetaan hyvin ja miten henkilökohtainen muutoskyvykkyys liittyy muutoksissa pärjäämiseen. Näistä paloista rakennamme pärjäävää muutosagenttia eli muutoksen tukijaa ja onnistumisten varmistajaa ja saamme eväitä tiellä organisaation muutososaajaksi.


Jenni Janakka

Jenni Janakka
Asennemuija
Röyhkeyskoulu

Röyhkeyskoulu

Itsensä vähättely ei pue ketään. Jenni Janakka on Röyhkeyskoulunsa kanssa opettanut ihmisiä tunnistamaan oman osaamisensa ja sanallistamaan ne. Miten paljon kulttuurissamme toistettavat tarinat vaikuttavat siihen, miten me näemme itsemme ja oman tekemisemme? Miten stereotypiat, roolit ja mallit vaikuttavat meihin jokaiseen? Kuinka kiltin tytön syndrooma ja huijarisyndrooma jarruttavat meitä? Miten lähteä hyödyntämään hyvää röyhkeyttä pärjätäkseen työelämässä?
Katso Röyhkeyskoulu-video


Paneelikeskustelu

Paneelikeskustelussa pohditaan, missä assistentit ovat tämän päivän työelämässä vahvoilla. Kuulemme myös johtajan näkökulmaa, mitä johtaja arvostaa ja odottaa assistentilta. Keskustelemme siitä, miten työelämän muutos näkyy assistentin työssä, roolissa ja toimintatavoissa. Muutos on mahdollisuus! Ja assistentit ovat tärkeässä roolissa työyhteisön kehittäjinä ja muutoksen jalkauttajina. Miten omasta osaamisesta ja kilpailukyvystä tulevaisuuden työelämässä voi pitää huolta?

Anna Degerholm

Anna Degerholm
Partner, Head of Finance & HR
Wannado
#superassarit

Iida Tuunainen

Iida Tuunainen
Executive Assistant, Aito HSO ry:n hallituksen jäsen
Advium Corporate Finance

Irene Gonzalez More

Irene Gonzalez More
Johtaja, yritysmyynti
Silmäasema

Katja Wesander

Katja Wesander
meppi Petri Sarvamaan kotimaan avustaja
EU:n parlamentti (eduskunta)

Kirsi Kurki

Kirsi Kurki
Executive Assistant,
assistenttitiimin vetäjä
DNA Plc

Seminaarin yhteistyökumppanit