ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!
ToimistoSissit 10 vuotta!

ToimistoSissien 10-vuotisjuhlat! 24.1.2020

ToimistoSissit on toiminut jo 10 vuoden ajan sihteerien ja assistenttien tukena työelämässä tarjoamalla tukiverkoston, kontakteja ja koulutusta sekä virkistämässä ja sparraamassa toimistotyön arjessa. Nyt juhlitaan Sissi-verkostoa, kaikkia toimistoilla uurastavia Sissejä sekä assisstenttityön upeaa tulevaisuutta, jota me kaikki olemme yhdessä rakentamassa!

Nyt juhlitaan kunnolla!

ToimistoSissit järjestää 24.1. juhlagaalaan huipentuvan upean tapahtumapäivän, joka alkaa assistenttityön tulevaisuutta käsittelevällä seminaarilla. Seuraamalla työelämän trendejä ja kuulostelemalla mitä osaamista meiltä tulevaisuudessa odotetaan varmistamme, että me toimiston sissit olemme kovaa valuttaa myös tulevaisuuden työmarkkinoilla! Katso seminaarin ohjelma >>

Ohjelma ja aikataulu

Klo 12.30-16.00 seminaari: Assistenttityön upea tulevaisuus!

Klo 16.00-18.00 Hemmottelulounge ja partneristandit, verkostoitumista ja etkoilua

Klo 18.00-23.00 Juhlagaala


Tämä juhlatapahtuma järjestetään yhteistyössä tuotantotoimisto PuskaPromotionin kanssa. Upeat puitteet tilaisuudellemme tarjoaa Radisson Blu Seaside.

Juhlagaalassa Sissien suosittelemaa ohjelmaa!

ToimistoSissien juhlissa on luvassa tasokasta ohjelmaa! Illan esiintyjät valitaan Sissi-jäsenistön suositusten perusteella. Näissä juhlista tutustut ToimistoSissien verkoston suosittelemiin partnereihin, saat erinomaisia kontakteja sekä vinkkejä tapahtuman tekijöistä, tiloista ja ohjelmista omiin juhliin ja tapahtumiinne. Tule paikalle katsastamaan kollegoitten suosittelemat kumppanit!

Sissit villitsee Scandinavian Hunks!!

 

Illan pääshow on nyt valittu vinkkienne peruteella. Luvassa on lavan täydeltä silmänruokaa, maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja katseen vangitsevaa tanssia, kun lavalle saapuu Scandinavian Hunks! Tämän upean shown ja tapahtumamme tekniikan tuottaa Uniq Entertainment Agency, Sissi-kollega Anulta vahvan suosituksen saanut yhteistyökumppani.

Mitä muuta ohjelmaan? Ehdota.

Illassa on vielä paikkoja ohjelmalle. Keitä suosittelisit mukaan? Vinkkaa hyviä bilebändejä, DJ:itä tai esiintyjiä, jotka ovat ovat saaneet suuren suosion teidän tapahtumissanne. Jätä vinkkisi ToimistoSissien suosituksiin.

Juhlagaalassa palkitaan Sissejä ja partnereita - muista äänestää!

SISSISUOSIKIT 2019

Illassa palkitaan ToimistoSissien kunniakirjoin jäsenäänestyksen perusteella parhaat ToimistoSissi-partnerit eri kategorioissa. Muista jättää oma äänesi SissiSuosikit 2019 -äänestyksessä! Samalla osallistut arvontaan.

VUODEN SISSITEKO

Palkitsemme myös verkoston toiminnassa aktiivisesti mukana olevia Sissejä sekä "Vuoden sissiteon", mikäli pidätte tätä kivana ideana ja nimeätte tähän ehdokkaita. Nostamalla esiin sissitekoja. ToimistoSissit haluaa ammatillisena kollegaverkostona tuoda esiin toimistoilla uurastavien Sissien merkitystä ja panosta työpaikoilla sekä nostaa ammatin arvostusta.

Ehdota siis "Vuoden sissiteoksi" omaa tai kollegasi tekoa, jolla on ollut merkitystä työyhteisöllenne. Teon ei tarvitse olla maailmaa mullistava. Teko voi olla esimerkiksi innovatiivinen idea työssä, kaunis ele työkavereille, saavutus tai vaikkapa työyhteisön ilmapiiriä motivoinut keksintö. Laita ehdotuksesi meille Yhteystieto.

Hemmottelua ja kaunistautumista

Tilaisuuden "dresscode" on juhla-asu, joten älä tule arkipuvussa, vaan pue päällesi asu, jossa tunnet itsesi juhlavaksi. Pikkumusta tai iltapukukin käy, kunhan se päällä on mahdollista tanssia. Seminaarin ja illan gaalan väliin on varattu aikaa vaatteiden vaihtoon ja kaunistautumiselle hemmotteluloungessa Seasiden rennossa kattoloungessa. Voit varata aikaa meikkaukseen, kampauksiin tai hierontaan edullisilla juhlahinnoilla. Earlybird-lipun hankkimalla pääset varaamaan aikoja ensimmäisten joukossa lähempänä tapahtumaa.

Jää yöksi!

Näissä juhlissa biletetään myöhäisiltaan saakka. Suosittelemme varaamaan jo saman tien majoituksen Seasidesta juhlavieraiden kiintiöstä hintaan 100 € huone 1-2 hlöä. Varaukset radissonblu.com koodilla "SISSI".

Ilmoittaudu koko juhlatapahtumaan Ilmoittaudu gaalaan Ilmoittaudu seminaariin

  Haluatko kuulla lisää?
  Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

somessa #toimistosissit10v

Aika:
24.1.2020 klo 12.30-23.00

Paikka:
Radisson Blu Seaside
Ruoholahdenranta 3, Helsinki.

Seaside Valimo

Hinnat:

KOKO JUHLATAPAHTUMA

  • 185 € + alv 24 %
  • 160 € + alv 24 % vuoden 2020 SissiPassilla
Ilmoittaudu koko juhlatapahtumaan

SEMINAARI

  • 130 € + alv 24 % ToimistoSissit
  • 150 € + alv 24 % muut

Hinta sisältää seminaariohjelman ja iltapäiväkahvit.

Ilmoittaudu seminaariin

JUHLAGAALA

  • 60 € + alv 24 % ToimistoSissit

Hinta sisältää illan ohjelman klo 16-23, tervetuliaismaljan ja kolmen ruokalajin illallisen lasillisella viiniä.

Ilmoittaudu gaalaan

MAJOITUS

Nyt juhlitaan koko ilta! Majoitus Seasidesta nopeimmille ToimistoSissien juhlahinnalla:
100 € 1 hh tai 2hh.

Varaukset radissonblu.com koodilla "SISSI".

Seaside standard huone Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot

Tapahtuman tuotantotiimi

Tapahtuman tuottaa PuskaPromotion apunaan tehokas Sissi-tiimi. Puskan kädenjäljen näkee erityisesti iltagaalassa sekä elämyksellisessä väliohjelmassa, ja Puskan Doris Tuohimaa toimii koko tapahtuman juontajana. Puskan tiimiin kuuluu myös Sissi-jäsen Noura Mekhane, joka on ollut jo pitkään mukana Sissi-toiminnassa. Tällä vahvistuksella juhlista tulee varmasti vuosikymmenen ikimuistoisin Sissi-tapahtuma!


Tapahtumassa esittäytyvät ToimistoSissien partnerit