ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

InDesignin pikakurssi 13.-19.5. tai 4.-10.6, verkkokoulutus

Ilmoittaudu: 13.-19.5. Ilmoittaudu: 4.-10.6.

Haaveiletko, että osaisit tehdä tyylikkäitä mainoksia, esitteitä ja muita asiakirjoja? Tai onko tehtävänäsi päivittää esitteitä tai vaikkapa henkilöstölehteänne? ToimistoSissit järjestää nyt InDesignin pikakurssin, jossa opit tämän kätevän taitto-ohjelman perusteet ja osaat sen jälkeen tuottaa materiaaleja itse. Vaikka mainostoimistot tekisivät esitteenne, on kätevää, jos osaat tehdä päivitykset ja tarvittavat muokkaukset mainostoimistojen materiaaleihin. Nyt on hyvä hetki ottaa tämä ohjelma haltuun!

Tässä koulutuksessa opit miten voit käyttää Adobe Indesign ohjelmaa perusteista alkaen. Koulutus sisältää 2 osaa ja kestää yhteensä 6 tuntia. Koulutus järjestetään livenä, sitä ei ole mahdollisuutta käydä jälkikäteen tallenteena. Kurssi alkaa ohjelman esittelyllä ja käyttöliittymään tutustumisella. Näytän miten ohjelma toimii ja mitä löytyy mistäkin. Opit kurssin aikana miten asetat asetukset, lisäät ja hallitset objekteja, lisäät ja muotoilet tekstiä, luot tyylejä, lisäät taulukoita ja grafiikkaa. Tämä kurssi kattaa kaikki perusteet, joiden avulla voit luoda esitteitä ja mainoksia. Kurssilla käydään läpi myös värimallit, värit, tehosteet ja aineiston muokkaamiset sekä tallentamisen. Lisäksi teet itsenäisen harjoitustehtävän kurssipäivien välissä.


Hinta

195 € + alv 24 %, yhteensä 241,80 €.

Hinta sisältää kaksi kolmen tunnin koulutusta verkkokoulutuksena sekä koulutusmateriaalit.


Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena

Koulutukseen on helppo osallistua!

Tähän koulutukseen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi mistä tahansa päin Suomea. Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset nettiyhteyden ja tietokoneen sekä Adobe InDesign ohjelmiston. Jos koneellasi ei ole InDesignea, voit ladata 7 päivän kokeiluversion ilmaiseksi tästä.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Heidi Alamikkelä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus markkinoinnista, myynnistä ja visuaalisesta viestinnästä. Heidi on onnistunut brändäämään oman yrityksensä, itsensä sekä lukuisia muita yrityksiä, yhteisöjä ja kuntia. Heidi on graafikko ja valmentaja. Heidi on myös palkittu vuoden yksinyrittäjäksi ja hän on julkaissut 3 kirjaa. Heidin yritys Valokki Design on pieni yhden hengen mainostoimisto ja palveluihin kuuluvat mm. Logojen suunnittelu, nettisivujen suunnittelu, esitteiden ja käyntikorttien suunnittelu, messumateriaalien suunnittelu sekä henkilöstö- ja asiakaslehtien taitto.

Ohjelma ja aikataulu

Koulutuksessa on kaksi tapaamiskertaa, joiden välillä tehdään omalla ajalla harjoitustyö. Koulutusta on tarjolla kahtena eri ajankohtana. Valitse itsellesi sopiva aloituspäivä.

13.5. klo 13-16 ja 19.5. klo 13-16

4.6. klo 13-16 ja 10.6. klo 9-12

Koulutus, päivä 1 (13.5. tai 4.6.)

 • Osallistujien esittäytyminen, taustat ja tarpeet Indesignille
 • InDesign perusteet ja käyttöliittymä
 • Tiedoston luonti, koko ja asetukset
 • Miten lisätä tekstiä, kuvia ja objekteja ja niiden muokkaus
 • Tiedoston tallennus
 • Etätehtävän läpikäynti
 • Vapaat kysymykset

Itsenäinen harjoitustehtävä etänä.

Koulutus, päivä 2 (19.5. tai 10.6.)

 • Etätehtävän esittely ja haasteet sen aikana
 • InDesign-kysymysten läpikäynti
 • Useampisivuisen julkaisun luonti
 • Taulukon luonti
 • Sivunumerointi
 • Tiedoston tallennus pdf
 • Vapaat kysymykset
ToimistoSissit InDesign koulutus

Kouluttajana Heidi Alamikkelä,
Valokki Design
Tutustu Valokki Designin palveluihin tästä.


Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Valokki Designin kanssa.