ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Vinkkejä tehokkaaseen etäkokoukseen 27.5. tai 29.5.2020, verkkokoulutus

Ilmoittaudu: 27.5. klo 9 Ilmoittaudu: 27.5. klo 15 Ilmoittaudu: 29.5. klo 9

Alkavatko etäkokoukset jo toistaa itseään ja kyllästyttää? Tai mietityttääkö, miten saat ihmiset mukaan ja innostumaan jakamaan ideoitaan? ToimistoSissien verkkokoulutuksessa opit virtuaalisen fasilitoinnin perusteet, toimivan ja testatun perusrakenteen etäkokouksista sekä käytännön vinkkejä etätyöpajoihin.

Todella iso osuus palavereista ja kokouksista on siirtynyt nyt verkkoon. Kun kaikille ei ole mahdollisuutta olla samassa paikassa, päädytään etäyhteyden yli pidettäviin tilaisuuksiin, palavereihin ja työpajoihin. Niistä tehdään tehokkaita ja mukavia hyvällä fasilitoinnilla ja kunnon työkaluilla. Fasilitointi on toimivia kokouksia ja parempia palavereja, merkityksellistä yhdessä tekemistä ja sitoutumista yhteisiin päämääriin.

Koulutuksessa

  • opimme kuinka rakentaa toimiva kokonaisuus etäkokouksiin, kokouskutsusta aina toimivaan rakenteeseen saakka.
  • tutkimme eri tyyppisiä tilanteita etäkokouksissa, mm. ideointia, päätöksen tekoa ja tasapuolista osallistamista sekä fasilitoinnin keinoja luoda päätöksistä ryhmän yhteisiä.
  • saat syvemmän ymmärryksen, mikä on ylipäätään etäyhteyden yli ja teknisellä alustalla mahdollista ja millaisia hyödyllisiä piirteitä on etäkokouksissa.
  • varataan aikaa osallistujien kysymyksille ja jaetaan kokemuksia osallistujien kesken.

Hinta

80 € + alv 24 %, yhteensä 99,20 €

Hinta sisältää koulutuksen verkossa, esitysmateriaalin sekä lisäksi osallistujat saavat alennuskoodin Ideapakan verkkokauppaan.


Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena

Koulutukseen on helppo osallistua!

Tähän koulutukseen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi mistä tahansa päin Suomea. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys.


Kouluttaja

Jani Turku, Ideapakka. Jani on serfioitu fasilitaattori ja valmentaja. Jani on toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010.

Ohjelma ja aikataulu

Koulutusta on tarjolla kolmena eri ajankohtana. Valmennusta on 1,5 h, minkä jälkeen voidaan jatkaa vielä keskustellen.

27.5. klo 9-11

27.5. klo 15-17

29.5. klo 9-11


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Ideapakan kanssa.