ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Assistentti kokouksen fasilitoijana – työkalut parempiin palavereihin 22.10.2020, verkkokoulutus

Ilmoittaudu

Tuntuuko sinusta, että kokoukset ja workshopit junnaavat paikallaan, päätöksiä ei synny tai niitä ei seurata tehokkaasti? Osallistutko puuduttaviin palavereihin, joissa passiiviset osallistujat istuvat kuuntelemassa, mutta et ole varma uppoaako viesti ja ottaako kukaan jatkotoimista koppia? Miten hallita tilanteita sekä työpaikalla että verkon yli?

Me assistentit olemme usein avainasemassa yrityksen strategian jalkauttajina ja viestinviejinä ja meillä on oivat mahdollisuudet vaikuttaa yrityksen päätöksentekoprosesseihin, asiakasprojekteihin sekä toiminnan kehittämiseen.

Jos mietit tapoja tehostaa tiiminne ajankäyttöä entisestään ja haluat huolehtia siitä, että kaikkien ääni pääsee kuuluville, fasilitointimenetelmistä saat käyttöösi tehokkaan kokoustajan työkalupakin! Fasilitointitaito antaa sinulle tarvittavat eväät säilyttää huomio olennaisessa ja viedä kokoukset läpi aikataulussa. Fasilitointimenetelmien avulla luot merkityksellistä yhdessä tekemistä ja sitoutumista yhteisiin päämääriin. Fasilitointi työtapana antaa rajoja ja raameja yhteiselle tekemiselle, mutta toisaalta luottaa osallistujien luovuuteen ja mahdollistaa paremman yhteistyön.

Koulutus antaa sinulle valmiuksia

  • tunnistaa, miten voit vaikuttaa totuttuihin toimintatapoihin ja tehostaa kokouksianne joko etänä tai paikan päällä
  • ottaa käyttöön erilaisia fasilitointi- ja ryhmätyömenetelmiä omassa työssäsi, vaikka heti
  • rakentaa fasilitoitu tilaisuus tai prosessi, jossa osallistujat käyttävät luovuuttaan ja tekevät parhaansa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi

Koulutuksessa opetellaan fasilitointia eli ryhmän vetämistä osallistaen ja aktivoiden. Tutustut fasilitoinnin toimintaperiaatteisiin, käytännön metodologiaan ja sen tekniikoiden soveltamiseen arjessa. Käymme koulutuksessa läpi erilaisia toimivia työpajamalleja ja kokouskäytäntöjä.

Luvassa on vuorovaikutteinen verkkovalmennus, jossa tehdään yhdessä ja opitaan inspiroivassa etäympäristössä!


Hinta

195 € + alv 24 %

Hinta sisältää verkkovalmennuksen.


Kouluttaja

Jani Turku, Ideapakka. Jani on Otaniemen kasvatteja ja toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 13.00-16.00 Koulutus


Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena

Tähän koulutukseen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi mistä tahansa päin Suomea. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan koulutukseen.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Ideapakan kanssa.