ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Positiivisuuden voimailta 23.9.2020, Helsinki

Ilmoittaudu: Villa Ivan Faliniin Ilmoittaudu: etäosallistuminen

Positiivinen asenne on voimavara, joka kantaa ja auttaa sinua näkemään uusia mahdollisuuksia haastavissakin tilanteissa. Positiivisen ja kannustavan työilmapiiriin luomisessa myös sinä assistentin roolissasi, vuorovaikuttajana työyhteisön keskiössä, olet tärkeä.

ToimistoSissit kutsuu Sissi-verkoston koolle yhteiseen iltaan lataamaan akut täyteen myönteisyyden voimaa ja positiivista energiaa, keskustelemaan ja pohtimaan, mitä meistä jokainen voi tehdä vahvistaakseen uskoaan hyvään elämään sekä rohkaistakseen, kannustaakseen ja säteilläkseen valoa myös muille ympärillään. Saamme myös vinkkejä viestintään, joka tapahtuu nyt tällä hetkellä pitkälti verkossa etäyhteyksin. Miten sopeutua uuteen normaaliin ja viestiä valovoimaisesti myös etäyhteyksillä?

Illan teemat:

  • Myönteisyyden mullistava voima työyhteisössä vs. pinkeä positiivisuus. Positiivinen ajattelu ei riitä, on tunnettava myönteisyyden tunne.
  • Huomaa hyvä itsessä ja toisessa, pienikin kannustus antaa voimaa.
  • Assistentin entistäkin tärkeämpi rooli yhdistäjänä ja junailijana korostuu epävarmuuden ja ristiriitaisten haasteiden edessä. "Uuden normaalin" viestintähaasteet ja niksit
  • Ihmissuhteiden merkitys terveydelle, luonnon stressilääke

Aiheeseen meidät johdattaa tunnetaitopioneeri, positiivisen psykologian guru, viestintäkouluttaja Ritva Enäkoski.

Kokoonnumme Sissien positiivisuusiltaan tunnelmallisessa, hiljattain kokouskäyttöön avatussa Villa Ivan Falinissa, jonka tiloihin ja palveluihin pääsemme tutustumaan tämän tilaisuuden yhteydessä. Tässä kauniissa merenrantahuvilassa voit kokoustaa ja järjestää tapahtumia pienelle tai isommallekin ryhmälle. Ison huvilan ohella tilaa löytyy Metsästäjän majalta, Venevajalta sekä Rantasaunalta. Villa Ivan Falin on lähellä, Helsingin Vuosaaressa. Tutustu tiloihin tästä. Ritva Enäkosken valmennukset ja monet muut ohjelmat virkistyspäivin ja kokouksien oheen löytyvät Villa Ivan Falinin kumppaniverkostosta.

Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua tilaisuuteen myös verkon kautta.


ToimistoSissien tapahtumatarjonta on uudistunut

ToimistoSissien tapahtumissa keskitymme jatkossa ammatillisesti kehittäviin, keskustelua ja kokemusten vaihtoa tarjoaviin tilaisuuksiin sekä virkistäviin tapahtumiin, joiden yhteydessä pääsemme myös tutustumaan ja testaamaan palveluita ja olemaan mukana palvelutarjonnan kehittämisessä. Osa tilaisuuksista järjestetään verkossa tai niihin on mahdollista osallistua myös verkon kautta. ToimistoSissien tilaisuuksiin pääset kätevimmin mukaan SissiPassilla. Osaan, kuten tähän positiivisuusiltaan, voit osallistua ilman Passia maksullisena tapahtumana. SissiPassilla saat kuitenkin laajemman kattauksen tapahtumia, jotka ovat SissiPassilla osallistuville pääosin täysin maksuttomia. Laita Passi tilaukseen ja tule mukaan!


Hinta

25.00 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen ja paikan päälle tuleville tarjoilua. SissiPassilla osallistuminen on täysin maksuton.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua maksutta 20.8. saakka tai sairastumistapauksessa.


Turvallisuus

ToimistoSissien tilaisuudet järjestetään vastuullisesti osallistujien turvallisuus huomioiden. Kokoontumistila mahdollistaa hyvät turvavälit. Tilat tuuletetaan hyvin ja hygieniasta huolehditaan.

Voit osallistua positiivisuusluentoon myös verkossa.

Ohjelma ja aikataulu

klo 17.00 Tervetuloa Villa Ivan Faliniin

  • Kierros huvilan tiloissa, yhteistyökumppanit ja aktiviteettimahdollisuudet samalla esitellen
  • siirtyminen kokoustilaan, tarjolla pientä purtavaa

klo 17.15 verkon kautta osallistuvat kokoontuvat

klo 17.30 yhteinen osuus alkaa

  • ToimistoSissit esittäytyvät toisilleen
  • Huvilan esittely – historiasta nykypäivään

klo 18.00 Positiivisuuden voima/ Ritva Enäkoski

klo 19.15 Tilaisuus päättyy


Paikka

Villa Ivan Falin, Skatanniementie 4, Helsinki.

Saapumisohjeet

Jos saavut paikalle julkisilla, voit kävellä Vuosaaren metroasemalta. Katso ohjeet. Reitti on yksinkertainen, n. 2 km. Vuosaaren metroasemalta pääset lähemmäksi bussilla nro 90, joka vie n. kilometrin päähän Villasta. Katso aikataulu Reittioppaasta.

Jos saavut paikalle omalla autolla, huvilan pihalla on runsaasti maksutonta parkkitilaa. Google Maps ohjaa Villa Ivan Faliniin, kun kirjoitat hakuun Villa Ivan Falin ja seuraat ohjeita. Huomaa, että Aurinkolahdessa on Ivan Falinin kuja, se ei ole oikea paikka, joten varmista, että olet kirjoittanut hakuu VILLA IVAN FALIN. Virallinen osoite, Skatanniementie 4, ei löydy karttapalveluista, koska se on yksityinen pieni tie. Villa Ivan Falin sijaitsee toisella puolella tietä Vuosaari Golfista. Pieni hiekkatie huvilalle lähtee Vuosaari Golfin huoltorakennuksen läheltä, Villa Ivan Falin kyltti kertoo mistä täytyy kääntyä kohti metsää. Keltainen huvila löytyy lyhyen metsätien päästä.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Villa Ivan Falinin ja Ritva Enäkosken kanssa.