ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Näin aktivoit etäosallistujat Mentimeterillä 18.5.2021, verkossa

Ilmoittaudu

Tapaamme toisiamme tällä hetkellä paljolti etäyhteyksien yli. ToimistoSissien keskusteluissa on noussut esiin osallistujien aktivoinnin haasteet. ToimistoSissien koulutussarjassa käymme läpi erilaisia etätyöskentelyä tukevia, keskustelun aktivoinnin ja ryhmässä ideoinnin työkaluja. Viimeksi otettiin haltuun Jamboard. Nyt on vuorossa Mentimeter, jolla voi tehdä esityksiä, aktivointeja, tietovisoja ja kyselyjä vaikkapa osana Teams-kokousta. Mentimeterin perusversio on ilmainen. Mentimeterin ilmaisversiolla voit tehdä rajoittamattoman isolle osallistujajoukolle esim. kaksi kyselyä tai viisi tietovisakysymystä sekä kysymys ja vastaus -osion.

Tämä koulutus on osallistava, keskusteleva ja ratkaisukeskeinen. Osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä ja tutkimaan mahdollisuuksia fasilitoinnin ammattilaisen, Jani Turun, johdolla. Käymme läpi Mentimeterin erilaisia käyttötapoja ja työkalun tarjoamia mahdollisuuksia etäkokoustamisen tarpeisiin. Mentimeterissä on mahdollista muodostaa esim. sanapilviä, tehdä kyselyitä tai kartoittaa mielipiteitä ja vaihtoehtoja.

Edelliseen sarjan koulutukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Tämä ”keskusteleva” tapa kouluttaa oli todella kiva eli se että voi kysyä ja tehdä samalla, toimi ainakin itselleni mainiosti. Jani myös jakoi ruutua kivasti ja näytti esimerkkejä eli oli hyvinkin vuorovaikutteista."

"Nämä ovat assistenteille räätälöityjä ja tarpeellisia tilaisuuksia. Kiitos!"

"Tämä oli niin hyvä täsmäisku, etten jäänyt kaipaamaan mitään :)"


Hinta

40.00 € + alv 24%


ToimistoSissien tapahtumatarjonta on uudistunut

ToimistoSissien tapahtumissa keskitymme jatkossa ammatillisesti kehittäviin, keskustelua ja kokemusten vaihtoa tarjoaviin tilaisuuksiin sekä virkistäviin tapahtumiin, joiden yhteydessä pääsemme myös tutustumaan ja testaamaan palveluita ja olemaan mukana palvelutarjonnan kehittämisessä. Osa tilaisuuksista järjestetään verkossa tai niihin on mahdollista osallistua myös verkon kautta. SissiPassilla pääset kätevimmin ja useimmiten ilman maksua mukaan.

ToimistoSissien koulutukset eivät sisälly SissiPassiin, mutta tähän keskustelevaan valmennukseen tarjotaan nyt mahdollisuus osallistua maksutta, kun tilaat SissiPassin. Laita Passi tilaukseen ja ilmoittaudu mukaan!


Kouluttaja

Jani Turku, Ideapakka. Jani on Otaniemen kasvatteja ja toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 13.30-14.30 Näin aktivoit etäosallistujat Mentimeterillä


Valmennus toteutetaan verkossa

Tilaisuus toteutetaan Zoomilla. Voit osallistua myös suoraan selaimelta, jos sinulla ei ole Zoom-ohjelmaa. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan valmennukseen. Osallistuaksesi sinulla tulee olla käytössäsi laite, jossa on nettiyhteys. Suosittelemme osallistumaan valmennukseen tietokoneelta, sillä isommalta näytöltä on helpompi seurata.

Voit halutessasi avata Mentimeterin selaimeen tai toiselle laitteelle, jolloin voit harjoitella ja testailla samalla, kun pidetään yhteyttä Zoomilla. Lataa koneellesi Mentimeterin ilmaisversio tästä


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Ideapakan kanssa.