ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Projektien hallinta assistentin työssä 3.6.2021, verkossa

Ilmoittaudu koulutukseen

Toimintaympäristön nopea muutos ja hektisyys luovat entistä enemmän projektityötä. Henkilöstön projektiosaaminen on päivä päivältä suuremmassa arvossa.

Osallistut organisaation pieniin tai suuriin projekteihin oman työsi ohella. Voi olla, että työtä ei edes kutsuta projektiksi, vaikka se täyttää kaikki projektin osa-alueet aina suunnitteluvaiheesta loppuraportointiin. Hallittavanasi on monesti myös useita päällekkäisiä projekteja. Kuinka selvitä näistä?

Nyt kokoonnumme toimiston avustavissa tehtävissä, sihteerinä tai assistenttina työskentelevien tarpeisiin räätälöityyn koulutuksen hakemaan uusia eväitä projektityön hallintaan. Tässä kolmen tunnin tehovalmennuksessa käymme läpi hyvin käytännönläheisesti projektitoiminnan osa-alueet. Saat tästä koulutuksesta mukaasi konkreettisia työkaluja toimia osaavana projektiryhmän jäsenenä. ToimistoSissien projektikoulutus toteutetaan assistentin työn ja projektiosaamishaasteiden näkökulmasta vuorovaikutteisena verkkovalmennuksena. Kuulet myös muissa organisaatiossa työskentelevien kollegoiden kokemuksia ja näkökulmia projekteihin. Tämä valmennus antaa osaamista projektien tehokkaampaan ja strukturoidumpaan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Koulutuksen teemat

 • Miksi projekteja
 • Projektin kulku
 • Ideasta projektiksi
 • Projektiorganisaatio tehtävineen
 • Projektiehdotus
 • Projektin käynnistäminen
 • Projektisuunnitelma
 • Projektin vaiheistus ja ositus
 • Projektiohjaus
 • Riskien hallinta projekteissa
 • Projektin viestintä ja tiedottaminen
 • Projektin raportointi
 • Projektikokoukset
 • Projektin päättäminen
 • Projektin dokumentointi ja arkistointi

Tämä koulutus tarjoaa verkkokoulutuksena tiivistetyn version ToimistoSissien koulutusohjelmassa jo pitkään mukana olleesta koko päivän koulutuksesta, joka päästään toivottavasti toteuttamaan jälleen lähipäivänä 5.10. Verkkokoulutuksesta saat kätevän, tiiviin tietopaketin projektihallinnan perusteita, joita pääset soveltamaan omaan työhösi. Lähipäivä sisältää enemmän harjoituksia ja ehdimme käydä asioita läpi hieman syvemmin. Valitse itsellesi sopivampi toteutus ja ilmoittaudu mukaan!

Edellisiin koulutuksiin osallistuneiden kollegojen kokemuksia

"Saimme kompaktin tietopaketin projektinhallinnan eri osa-alueista ja runsaasti vinkkejä, miten välttää projektityöskentelyn sudenkuoppia. Lailan käytännönläheinen esitystapa ja esimerkit elävästä elämästä tekivät esityksestä erittäin mielenkiintoisen. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille, assistentit ovat monessa mukana ja useiden tehtävien hoitaminen helpottuu, kun hyödynnämme saamiamme oppeja projektinhallinnasta. Kiitos Laila!"

Hilkka Aejmelaeus, johdon assistentti, Orion Oyj

"Käytännönläheinen ja hyödyllinen koulutus. Bonuksena kollegoiden jakamat kokemukset ja vinkit."

"Projektinhallintataidot ovat todella tärkeitä työelämässä. Uskon, että minulle on saamistani opeista paljon hyötyä."


Hinta

195 € + alv 24 %

Hinta sisältää valmennuksen ja materiaalit


Kouluttaja

Laila Takalo, Promovere Oy, on kokenut liiketoiminta-ja talousasioiden sekä assistenttityön kouluttaja ja kouluttanut ToimistoSissejäkin jo vuosia. Lue ToimistoSissi-kollegojen kokemuksia kouluttajasta.

Aikataulu

klo 9.00 Koulutus verkossa alkaa

klo 12.00 Koulutus verkossa päättyy


Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena

Tähän koulutukseen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi mistä tahansa päin Suomea. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys ja mielellään myös kamera, jotta pääsemme esittäytymään ja keskustelemaan myös kasvokkain.

Koulutus pidetään Zoomissa. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-ohjelmaa laitteellasi. Voit osallistua myös suoraan selaimelta. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan koulutukseen.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Promoveren kanssa.