ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Sisäinen viestintä hybridimallissa 26.10.2021, verkossa

Ilmoittaudu

Monet siirtyvät lokakuussa etätyöstä hybridimalliin. Mitä etä- ja toimistotyötä yhdistävä työtapa tarkoittaa sisäisen viestinnän näkökulmasta? Tulus-akatemian ToimistoSisseille järjestämässä tiiviissä koulutuksessa jaetaan muun muassa viestinnän tarkoituksenmukaisuuteen sekä työyhteisön psykologiseen turvallisuuteen liittyviä vinkkejä sekä esitellään hybridimallin sisäisestä viestinnästä koottua tutkimustietoa ja hyviä käytäntöjä maailmalta. Koulutuksessa on varattu myös aikaa keskustelulle ja kevyelle ryhmätyölle.


Hinta

50.00 € + alv 24%

SissiPasilla saat alennusta ToimistoSissien koulutuksista. Tähän verkkovalmennukseen tarjotaan nyt mahdollisuus osallistua SissiPassilla jopa ihan maksutta. Passi tarjoaa pääsyn mielenkiintoisiin, uusia näkökulmia tuoviin ammatillisiin tilaisuuksiin, tapaamisiin ja keskusteluihin. SissiPassi on hyvä investointi, hinnaltaan vain 80-150 € + alv 24 %/vuosi!
Tilaa SissiPassi


Kouluttaja

Petra Niemi, viestintäasiantuntija, projektipäällikkö ja Tulus-akatemian vetäjä viestintätoimisto Tulus Oy:stä.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 14.30-16.00 Sisäinen viestintä hybridimallissa


Tilaisuus toteutetaan verkossa

Tähän tilaisuuteen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi mistä tahansa päin Suomea. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Tuluksen kanssa.