ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Mentimeter-kokeiluklinikka 7.10.2022, verkossa

Ilmoittaudu

Verkkokokoustamisen yleistyttyä ToimistoSissit on esitellyt erilaisia etätyöskentelyä tukevia, keskustelun aktivoinnin ja ryhmässä ideoinnin työkaluja. Vuorossa on Mentimeter, jolla voi rakentaa esityksiä ja niiden sekaan aktivointeja, tietovisoja ja kyselyjä ja esittää niitä vaikkapa osana Teams-kokousta.

Tämä tilaisuus on kaksiosainen, ensimmäinen osa on demo ja toisessa kokeillaan yhdessä. Demossa osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä ja tutkimaan mahdollisuuksia fasilitoinnin ammattilaisen, Jani Turun, johdolla. Käymme läpi Mentimeterin erilaisia käyttötapoja ja työkalun tarjoamia mahdollisuuksia etäkokoustamisen ja esittämisen tarpeisiin. Mentimeterissä on mahdollista muodostaa esim. sanapilviä, tehdä kyselyitä tai kartoittaa mielipiteitä ja vaihtoehtoja.

Toinen on osa on kokeiluklinikka. Pääset kokeilemaan itse ja harjoittelemaan aktivointien rakentamista Janin opastaessa. Ota käyttöösi Mentimeter. Perusversio on ilmainen ja sillä voi tehdä rajoittamattoman isolle osallistujajoukolle esim. kaksi kyselyä tai viisi tietovisakysymystä sekä kysymys ja vastaus -osion. Lisätietoa Mentimeteristä

Edelliseen Mentimeter-tietoiskuun osallistuneiden kokemuksia:

"Tämä ”keskusteleva” tapa kouluttaa oli todella kiva eli se että voi kysyä ja tehdä samalla, toimi ainakin itselleni mainiosti. Jani myös jakoi ruutua kivasti ja näytti esimerkkejä eli oli hyvinkin vuorovaikutteista."

"Nämä ovat assistenteille räätälöityjä ja tarpeellisia tilaisuuksia. Kiitos!"

"Tämä oli niin hyvä täsmäisku, etten jäänyt kaipaamaan mitään :)"


Hinta

50.00 € + alv 24%

Tämä tilaisuus on SissiPassilla maksuton. SissiPassi tarjoaa pääsyn mielenkiintoisiin, ajankohtaista tietoa ja uusia näkökulmia tuoviin ammatillisiin tilaisuuksiin ja keskusteluihin. SissiPassi on hyvä investointi, hinnaltaan vain 80-150 € + alv 24 %/vuosi!
Tilaa SissiPassi


Kouluttaja

Jani Turku, Ideapakka. Jani on Otaniemen kasvatteja ja toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 10.00-11.30 Mentimeter-kokeiluklinikka


Valmennus toteutetaan verkossa

Tilaisuus toteutetaan Zoomilla. Voit osallistua myös suoraan selaimelta, jos sinulla ei ole Zoom-ohjelmaa. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan valmennukseen. Osallistuaksesi sinulla tulee olla käytössäsi laite, jossa on nettiyhteys. Suosittelemme osallistumaan valmennukseen tietokoneelta, sillä isommalta näytöltä on helpompi seurata.

Voit halutessasi avata Mentimeterin selaimeen tai toiselle laitteelle, jolloin voit harjoitella ja testailla samalla, kun pidetään yhteyttä Zoomilla. Lataa koneellesi Mentimeterin ilmaisversio tästä


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Ideapakan kanssa.