ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Rakenna verkostojasi SissiKahveilla!

Ilmoittaudu 17.10. Ilmoittaudu 15.11. Ilmoittaudu 13.12.

ToimistoSissit tarjoaa sinulle kontaktin laajaan, valtakunnalliseen verkostoon assistenttiportaalla työskenteleviä kollegoita. Verkostot ovat arvokasta pääomaa nykytyöelämässä. Verkostoista voit löytää nopean avun kollegalta kiperässä tilanteessa, oppia uutta ja saada ajankohtaista, ammattiisi liittyvää tietoa. Osallistumalla ToimistoSissien toimintaan ja keskusteluihin esim. SissiKahveilla, sekä Facebook- ja LinkedIn-ryhmissämme, kuulet mitä muualla tehdään, pääset jakamaan parhaita työkäytäntöjä ja osaamisesi karttuu muiden kokemuksista oppimalla. Ole aktiivinen ja jaa myös omaa viisauttasi yhteisölle!

SissiKahvit tuo verkoston luoksesi!

Varaa kalenteristasi aika SissiKahveille. Tämä hetki antaa enemmän kuin arvaatkaan.

 • Kasvatat verkostopääomaasi!
  SissiKahveilla saat uusia kontakteja, joista voi olla jatkossa isokin apu työssäsi. Esim. yhteistyö ja kontaktin saaminen muihin yrityksiin on helpompaa tutun assistentin kautta. Kollegoilta voit saada apua, tukea ja voimaa arjen haasteisiin. ToimistoSissit-verkostosta voit löytää samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa haluat ehkä jatkaa juttua myöhemminkin.
 • Kehityt työssäsi
  Mitä haluaisit kysyä kollegoilta? Voit saada apua akuutteihin pulmiin, antaa ja vastaanottaa arvokasta, hiljaista tietoa sekä saada uusia ideoita.
 • Saat energiaa ja iloa päivään
  Ajatukset hetkeksi muualle iloisesti kollegoiden kanssa jutellen ja palaat entistä virkeämpänä ja luovempana työsi ääreen! Jaetaan toisillemme sissienergiaa!!

Mitä SissiKahveilla tehdään?

Ota itsellesi kuppi virkistävää juomaa ja liity keskusteluun. Keskustelua voidaan käydä annettujen kysymysten pohjalta tai vapaammin ilman agendaa. Tarkista päivän agenda ohjelmasta.

Kesto: 30-45 min

On myös sallittua osallistua lyhyemmän aikaa, jos työt kutsuvat.

SissiKahveille osallistuneiden kokemuksia

 • "Kiva tavata muita sissejä, jotka työskentelevät samojen aiheiden parissa. Hyviä vinkkejä!"
 • "Roppakaupalla hyviä, uusia ideoita!"
 • "Oli tosi piristävää. Usein assistentti on kovin yksin työssään ja vaikka työpaikallakin on erilaisia kahvirinkejä, niin niissä ei välttämättä jutella omaan työhön liittyviä asioita."
 • "Oli kiva taas nähdä kollegoita ja kuulla että muilla painitaan ihan samojen juttujen kanssa, mitä itsellä on tai on ollut."
 • "Nopea kahvitunti, breikki työpäivään. Kaksi uutta kontaktia loin ja ainahan lyhytkin keskustelu tuo katsauksen muiden assistenttien työarkeen ja vertaistukea itselle."

 • Hinta

  Maksuton

  ToimistoSissit on energinen ja aktiivinen kollegayhteisö, joka tarjoaa sinulle jäsenmaksutta mahdollisuuden vertaistukeen ja verkostoitumiseen samankaltaista työtä tekevien kanssa. SissiKahvit on yhteinen kohtaamispaikka kaikille verkostomme jäsenille.

  Verkostosta saat viisautta, voimaa ja energiaa! Aktivoidu mukaan!


  SissiKahvit toteutetaan verkossa

  Tilaisuus pidetään Zoomilla. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-ohjelmaa laitteellasi. Voit osallistua myös suoraan selaimelta. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Koska kyseessä on verkotoitumistilaisuus on toivottavaa, että kamerat olisivat päällä mahdollisuuksien mukaan koko tilaisuuden ajan.


  Ohjelma ja aikataulu

  17.10. klo 14.00-14.45 SissiKahvit
  Agendalla: Kokemuksia tekoälystä assistentin työssä

  • Tekoäly tulee ja avaa uusia mahdollisuuksia assistenttityön tehostamiseen. Oletko jo kokeillut? Tule kertomaan ensiaskeleistasi ja jakamaan fiiliksiä. Ahdistaako vai innostaako? Millaisia haasteita ja onnistumisia olet omalla kohdalla tai työpaikallanne kokenut tekoälyn käyttöönotossa? Tämä ei ole koulutustilaisuus, vaan vapaata keskustelua siitä, mitä ajatuksia tekoälyn tuleminen assistentin työhön ammattikuntamme keskuudessa herättää ja missä vaiheessa mennään tekoälymenetelmien omaksumisessa osaksi assistentin työtä. Valmistaudu henkisesti siihen, että voit olla itsekin äänessä ja kertoa kokemuksistasi, vaikka kokemusta ei olisi vielä ollenkaan. Syyskuussa tehdyn kyselymme mukaan vielä 45 %:lla assistenteista ei ollut mitään kokemuksia tekoälyn käytöstä työtehtävissään. Kerätään yhdessä rohkeutta ja ideoita, miten pääsee alkuun.

  15.11. klo 14.00-14.45 SissiKahvit
  Agendalla: Assistentin "vinkkiviitoset".

  • Mistä ammattiimme liittyvästä asiasta, artikkelista, työkalusta, kätevästä toimintatavasta, hyvästä kontaktista ym. voisit vinkata Sissi-kollegoille? Älä turhaan nosta rimaa korkealle. Vinkki voi olla ihan mikä vaan. Sekin on jo itsessään mielenkiintoista kuultavaa millaisia asioita kollegat kohtaavat työssään ja mitä asiat ovat herättäneet kollegoiden mielenkiinnon. Älä kuitenkaan ahdistu ja jättäydy pois, jos omaa, jaettavaa vinkkiä ei tunnu löytyvän.

  13.12. klo 14.00-14.45 SissiKahvit
  Agendalla: pikkujoulut

  • Millaisia pikkujouluja työpaikoilla vietettiin vai juhlittiinko ollenkaan? Yrityslahjat. Vinkkejä ja kontakteja jakoon onnistuneista pikkujouluohjelmista sekä kivoista lahjoista.