ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Assistenttitapaaminen: vinkkejä parhaista oululaisista tapahtumakumppaneista! 6.11.2023, Oulu

Ilmoittaudu

ToimistoSissit kutsuu kaikki Oulun seudun assistentit jakamaan vinkkejä hyvistä yhteistyökumppaneista tapahtumiin, verkostoitumaan kollegoiden kanssa sekä buustamaan omaa hyvinvointia!

Tässä tilaisuudessa tutustutaan assistenteilta suosituksia kerääneisiin toimijoihin Lapland Hotelsiin sekä Tapahtumatuotanto Volttiin. (Linkit avautuvat ja pääset lukemaan kollegoiden kirjoittamia suosituksia ja kommentteja, kun kirjaudut jäsentunnuksillasi ToimistoSissien sivuille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä mukaan maksuttomaan kollegayhteisöömme tästä)

ToimistoSissit-verkostossa on yli 2000 assistenttia ym. toimistotyön ammattilaista, joiden vastuulla on mm. kokousten, virkistypäivien, pikkujoulujen ja juhlien järjestäminen. Jaamme ToimistoSissit-verkostossa kollegoiden kesken arvokasta kokemustietoa ja vinkkejä hyvistä kumppaneista tapahtumiin. Tässä tilaisuudessa kuulet, miten saat tiedon kollegoiden vinkkaamista hyvistä kumppaneista ja miten voit itse jättää vinkkejä ja suosituksia kollegoiden luettavaksi?

Keitä sinä suosittelisit?

Laitamme myös tässä tilaisuudessa vinkit jakoon suositeltavista tiloista ja tapahtumakumppaneista pikkujoulukaudelle ja muihin tapahtumiin. Pääset testaamaan suositusten kirjaamista itsekin. Ota siis mukaan läppäri. Kännykkäkin käy, mutta läppärillä kirjoittaminen on helpompaa.

Oletko järjestänyt onnistuneita tapahtumia Lapland Hotelseilla tai Tapahtumatuotanto Voltin kanssa? Klikkaa nimeä ja käy lisäämässä oma suosituksesi vaikka nyt jo samantien (jos et ole vielä jäsen, luo jäsentunnukset).

Jätä vinkki ja osallistu arvontaan!

Kaikkien tilaisuuteen osallistuneiden ja suosituksia jättäneiden kesken järjestetään arvonta tilaisuutemme päätteeksi. Arvottavana on lahjakortti: 1 vrk majoitus kahdelle hengelle voittajan valitsemassa Lapland Hotelsien hotelleista. Majoitus sisältää aamiaisen.

Tilaisuudessa esittäytyvät Lapland Hotels ja Tapahtumatuotanto Voltti

Tilaisuutemme alkaa Lapland Hotelsin tutustumiskierroksella. Sen jälkeen syvennymme hetkeksi omaan hyvinvointiin ja kuulemme neuvoja arjen ergonomiaan, miten ehkäistä stressiniskavaivoja sekä saamme vinkkejä taukoliikuntaan ja työn tauottamiseen. Tapahtumatuotanto Voltti tuottaa tyky- ja hyvinvointiteemaisia palveluita yrityksille ja tarjonnasta löytyy myös hauska Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailupeli! Tutustu Voltin palveluihin tästä.

Ohjelmassa myös: Selätä selkäsi -luento

Suomalaiset aikuiset istuvat keskimäärin jopa 9-10 h vuorokaudessa. Istuminen on monissa ammateissa – ainakin osittain – lähes pakollista, mutta samalla todellinen haaste tuki- ja liikuntaelimistölle sekä toimintakyvylle. Päivittäinen kävely auttaa niin selkää, kuin yleensäkin nivelistöämme pysymään kunnossa. Lisäksi tarvitaan vaihtelevampaa, nivelistöäsi eri tavoin rasittavaa liikuntaa, jotta nivelet eivät jäykisty.

Luennolla käydään läpi seuraavia aiheita:

  • stressiniskavaivojen ehkäisy ja selätys
  • ergonomian aakkoset
  • syvät lihakset, missä?

Luento sisältää lihaskuntoharjoituksen, jossa käydään monipuolisesti läpi selän sekä niska-hartia-alueen lihasvoimaa ja liikkuvuutta tukevia liikkeitä. Osallistujat saavat mukaansa myös kirjalliset omaharjoitteluohjeet.

Luennon meille pitää Niina Seppänen. Niina on Int Health Coachiksi® opiskellut hyvinvointivalmentaja ja Niinalla on kokemusta liikunnan, kuten kilpaurheilun ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta jo 30 vuoden ajalta (mm. tuntiopettajuus kansalaisopistossa sekä yritysliikuntatuntien ohjaaminen; erityisesti liittyen selän hyvinvointiin sekä kehonhuoltoon). Luennoillaan Niina puhuu mielellään muun muassa stressinhallinnasta ja itsemyötätunnosta, selän hyvinvoinnista sekä tasapainon löytämisestä arjen ja työelämän välillä.

Tule mukaan tutustumaan Oulun seudun kollegoihin ja kollegoiden suosittelemiin tapahtumakumppaneihin sekä jakamaan kontakteja ja hakemaan kumppanivinkkejä omiin tilaisuuksiinne!


Hinta

0.00 € + alv 24%

Tähän tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille oulun seudun assistenteille ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville. Ilmoittaudu mukaan ja vinkkaa tilaisuudesta myös kollegalle!


Ohjelma ja aikataulu

Klo 16.30-19.00 Assistenttitapaaminen Oulun Lapland Hotelsilla

klo 16.30 Tervetuloa!

  • hotellin esittely
  • esittäytymiset, tutustumista

klo 17.15 Selätä Selkäsi -luento + Voltin esittely

klo 18.00 ToimistoSissien esittely, vinkkien ja suositusten jakoa

klo 19.00 tilaisuus päättyy


Paikka

Lapland Hotels Oulu, Kirkkokatu 3, Oulu.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Tapahtumatuotanto Voltin ja Lapland Hotels Oulun kanssa.