ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot assistentin työssä 9.1.2024, Vantaa

Ilmoittaudu koulutukseen

Menestyvä assistentti taitaa sujuvan vuorovaikutuksen. Hyvillä vuorovaikutustaidoillaan hän rakentaa positiivista henkeä työyhteisössään ja saa asiat luistamaan.

Tässä ToimistoSissien koulutuksessa opiskellaan assistentin työssä tarvittavia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, jotka on helppo soveltaa tilanteisiin, joita kohtaat omassa työssäsi. Assistenttina olet monessa mukana ja vastaat siitä, että työt toimistolla sujuvat ja etenevät. Neuvottelutaitoja tarvitaan, jotta saat tiimiläiset vastaamaan ja tekemään asiat, joita heiltä pyydät. Tarvitset myös rohkeutta ottaa asioita puheeksi. On hyvä oppia tuomaan omat näkemykset esiin napakasti, mutta rakentavasti.

Ehkä tehtävänäsi on olla mukana uusien prosessien, työkalujen ja toimintamallien jalkauttamisessa - rohkaista ja opastaa. Saatat kohdata vastarintaa. Osaatko reagoida rakentavasti vastaväitteisiin? Tämä kaikki vaatii diplomatiaa ja vaikuttamista ihmisiin. Assistenttina saatat ajautua sovittelijan rooliin haastavissa vuorovaikutustilanteissa ja ehkä joudut hoitamaan myös reklamaatioita ja kohtaamaan haastavia asiakkaita. Neuvotteletko tarjouksista esim. tapahtumatilojen kanssa? Vastaatko kenties esimiehesi kalenterista? Tai toimitko portinvartijana ja päätät, ketkä voi päästää pomon juttusille? Näissä kaikissa rakentavan vuorovaikutuksen ja neuvottelun taidot ovat valttia.

Millaisiin vuorovaikutustilanteisiin sinä tarvitset rohkaisua ja tukea? Tämä koulutus räätälöidään koulutukseen osallistuvien tarpeiden ja arjessa esiin nousevien tilanteiden pohjalta. Ilmoittaudu mukaan ja kerro tilanteestasi ja tarpeistasi!


Hinta

395.00 € + alv 24%

Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit, aamukahvit ja lounaan.


Kouluttaja

Essi Juvakka, viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti, Essive.

Essi on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä-, asiakaspalvelu-, myynti- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille, ammattiliitoille, ministeriöille ja oppilaitoksille 25 vuoden ajan. Essi antaa myös yksityisvalmennusta ja tekee työnohjausta ja coachingia sekä työyhteisöristiriitojen selvittämistä, johtoryhmien ja hallitustyöskentelyn kehittämistä ja uraohjausta. Essi vetää webinaareja, kehittämis- ja virkistyspäiviä ja kick off:eja. Työskentelyssä yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät. Lue asiakkaiden kokemuksia Essin palveluista.


Ohjelma ja aikataulu

klo 8.45 Kokoontuminen aamukahveille

  • Osallistujien esittäytyminen

klo 9.00 Koulutus

klo 11.45 Lounas

  • Tapahtumatila esittäytyy

klo 12.45 Koulutus

klo 14.15 Iltapäiväkahvit

klo 14.30 Koulutus

klo 16.00 Koulutuspäivä päättyy


Paikka

Kotiseututalo Påkas, Vanha Kuninkaalantie 2, Vantaa.

Påkasiin pääset kätevästi myös julkisilla, kun tulet junalla Tikkurilaan. Asemalta on. 700 m Påkasiin.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Essiven ja Freesi Livingin kanssa.