ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Näin sinustakin tulee tekoälykuiskaaja - promptaamisen perusteet 24.5.2024, verkossa

Ilmoittaudu

Oletko jo kokeillut tekoälysovelluksia? Ehkä pettynyt, turhautunut tai et vain keksinyt, mitä hyötyä vaikkapa ChatGPT:stä voisi sinulle olla? Siinä tapauksessa tästä webinaarista on sinulle hyötyä!

Koulutuksessa tutkitaan konkreettisten esimerkkien avulla, miten ChatGPT:tä voi hyödyntää: miten sinustakin tukee tekoälykuiskaaja eli miten ohjeistat sovellusta tehokkaasti, miten taklaat yleisimpiä haasteita ja ennen kaikkia missä työtehtävissä ChatGPT on verraton apuri. Webinaarin vinkit ja ohjeet pätevät muihinkin kielimalleihin, esimerkiksi Copilot for Bingiin ja Googlen Geminiin (entinen Bard).

Parhaimmillaan ChatGPT nopeuttaa rutiinitehtäviä, auttaa erilaisten sisältöjen tai tapahtumien suunnittelussa ja tiedonhallinassa. Se myös auttaa ideointijumista eteenpäin. ChatGPT laatii esimerkiksi valmista tekstiä ranskalaisten viivojen perusteella, korjaa kirjoitusvirheet muistioista tai tiivistää oleellisimman pitkästä tekstistä. ChatGPT toimii pikakirjoittajana, sparraajana ja tyhjän paperin karkoittajana. Ota tämä uusi työkaveri arkeesi mukaan!


Hinta

50.00 € + alv 24%

SissiPassilla tämä tilaisuus on maksuton. Muuten maksullinen.

SissiPassi tarjoaa pääsyn mielenkiintoisiin, ajankohtaista tietoa ja uusia näkökulmia tuoviin ammatillisiin tilaisuuksiin ja keskusteluihin. SissiPassi on hyvä investointi, hinnaltaan vain 80-150 € + alv 24 %/vuosi!
Tilaa SissiPassi


Ohjelma ja aikataulu

Klo 9.00-10.15 Näin sinustakin tulee tekoälykuiskaaja - promptaamisen perusteet

  • Näin sinustakin tulee tekoälykuiskaaja eli promptaamisen perusteet
  • Miten sitä käytetään: Kouluttaja näyttää käytännön esimerkkien kautta, miten tekoälyä ohjataan ja mihin tehtäviin se soveltuu
  • Yhteenveto: Kysymyksiä ja keskustelua

Tilaisuus toteutetaan verkossa

Tähän tilaisuuteen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen.

Asiantuntijana

Pinja Valkonen, Tekoälyasiantuntija, muutosjohtamisen ammattilainen.

Pinja yhdistää syvällisen asiantuntemuksen ja käytännönläheisen otteen tekoälyyn ja viestintään. Pinjalla on monipuolinen ura sisällöntuottajana ja viestinnän datalähtöisenä kehittäjänä, digivelhona, muutosmoottorina ja tekoälyasiantuntijana.

Pinja on tehnyt ensimmäisen uransa toimittajana ja toiminut esimerkiksi freelancerina, toimituksen esimiehenä sekä tehnyt reportaaseja ulkomailta. Viime vuodet Pinja on työskennellyt julkisella sektorilla viestinnän kehittämistehtävissä ja tekoälykoordinaattorina. Nyt hän on täysipäiväinen yrittäjä.

Puhujana Pinjaa on kehuttu innostavaksi, selkeäksi, käytännönläheiseksi ja hauskaksi. Pinjan missio on turhautumisen vähentäminen työelämässä. Hän tarjoaa kuulijoille konkreettisia työkaluja ja tietoa, joiden ansiosta työt sujuvat entistä helpommin ja tulokset ovat entistä vaikuttavampia.

Pinjan tavoitteena on, että kuulijat oivaltavat jotain uutta ja itselleen hyödyllistä. Pinja etsii ja pureskelee tuoreinta tietoa asiakkaidensa puolesta ja tarjoilee sen helposti omaksuttavassa sekä viihdyttävässä muodossa.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Konsultointi Valkosen kanssa.