ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Assistenttina osakeyhtiössä 23.9.2020, PK-seutu

Ilmoittaudu koulutukseen

Yritystoiminnan perusteet ja tavoitteet ymmärtävä assistentti voi antaa merkittävän panoksen työyhteisölle aktiivisena ja rohkeasti näkökulmiaan ja kehitysideoitaan esille tuovana tiimipelaajana. Auttaakseen työnantajayritystä menestymään, assistentin on tärkeää ymmärtää niin yritystoimintaa kuin oma roolinsa osana yrityksen tavoitteita ja strategiaa. Osakeyhtiön toiminnan ymmärrys on erityisen tärkeää hallituksen kokouksissa mukana istuville sihteereille ja assistenteille.

Tässä koulutuksessa käydään läpi osakeyhtiön perustietoja hallinnon ja toiminnan näkökulmasta. Avaamme osakeyhtiön toiminnan termejä sekä erilaisia rooleja ja tehtäviä kuten mm. yhtiökokous, yhtiöjärjestys, hallitus, hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja. Koulutuksessa perehdytään osakeyhtiön hallintoon ja siihen, miten säännelty osakeyhtiön toiminta asettaa haasteita myös assistentin työlle. Useimmat assistentit osallistuvat kokousjärjestelyjen lisäksi yhtiökokouksiin sekä hallituksen kokouksiin ja laativat kokouskutsuja sekä pöytäkirjoja. Usein myös laadittujen dokumenttien jakaminen ja arkistointi nähdään assistentin työnä. Koulutuksessa opettelemme yhdessä tekemään nämä asiat asianmukaisesti ja oikein.

Tämän kouluksen tavoitteena on tuoda assistentin työhön liiketoiminnan ymmärrystä sekä pohtia samalla assistentin vaikutusmahdollisuuksia ja työn merkitystä yrityksen menestymisen mahdollistajana.

Koulutuksen teemoja

 • yhtiöjärjestys
 • varsinainen ja ylimääräinen yhtiökokous
 • osake- ja osakasluettelo
 • hallitus ja hallituksen puheenjohtajan tehtävät
 • toimitusjohtajan tehtävät, vastuut ja velvollisuudet
 • yhtiökokouksen ja hallituksen kokouksen koollekutsuminen
 • kokouskutsut ja kokousten valmistelu
 • kokouksiin osallistuminen
 • pöytäkirjojen laatiminen eli kokousten dokumentointi
 • pöytäkirjojen arkistointi ja säilyttäminen

Tähän koulutukseen osallistuneiden kokemuksia:

"Vaikka olen työskennellyt jo hyvän tovin toimitusjohtajan assistenttina, koulutus oli todellinen täsmäkoulutus osakeyhtiössä työskentelevälle - pystyi hyvin koko ajan peilaamaan omiin työtehtäviin opetettuja asioita.”

"Kiitos erittäin taitavasta koulutuksesta, sain tästä paljon hyötyä työhöni.”

"Tiivis 4 tunnin paketti täyttä asiaa, joiden kanssa painii itse päivittäin.”


Hinta

295 € + alv 24 %

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit, lounaan sekä iltapäiväkahvit.


Kouluttaja

Laila Takalo, Promovere Oy, on kokenut liiketoiminta-ja talousasioiden sekä assistenttityön kouluttaja ja kouluttanut ToimistoSissejäkin jo vuosia. Ks. ToimistoSissi-kollegojen kokemuksia kouluttajasta.

Ohjelma ja aikataulu

klo 11.30 Lounas

 • kokoustila esittäytyy

klo 12.30 Koulutus

klo 14.30 Iltapäiväkahvit

klo 14.45 Koulutus

klo 16.30 Koulutuspäivä päättyy


Paikka

PK-seutu, ilmoitetaan myöhemmin


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Promoveren kanssa.